ΑΣ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΝ 20.000 ΚΑΦΡΟΙ...

πηγή: Intime
 

Είναι επόμενο κάποιος διαιτητής χωρίς προηγούμενα κωλοπαιχνίδια στην ατζέντα του να χεστεί επάνω του όταν τον στείλουν να σφυρίξει Παναθηναϊκό-Ολυμπιακό. Το αγγουροπαίχνιδο, όπως λένε τα κοράκια. Και, πράγματι, να το πούμε με την ευκαιρία.

Ένας διαιτητής, ο κάθε διαιτητής, ακόμα και ο πιο έμπειρος , ένας κωλοπετσωμένος, από το άγχος του πριν βγει στον αγωνιστικό χώρο θα επισκεφθεί 2-3 φορές την τουαλέτα. Και για τα ψιλά και για τα χοντρά.

Μετά, είναι όλα εύκολα αρκεί το πρώτο... σφύριγμα. Μετά την πρώτη του παρέμβαση, ένα φάουλ, ένα αράουτ, ο διαιτητής αρχίζει να «τσουλάει», τον «παίρνει» το παιχνίδι κι όλα τα ξεχνάει. Και δεν ακούει τίποτα! Στη Λεωφόρο για παράδειγμα 20.000 παναθηναϊκοί, έστω όλοι μαζύ αποδοκιμάζουν τον Τάσο Σιδηρόπουλο. Δεν θα τους «ακούει». Όπως το λέω.

Είναι τέτοια η παραζάλη, η μέθη, η αιχμαλωσία που υφίσταται ο διαιτητής από την εξέλιξη του παιχνιδιού που αυξάνεται η αίσθηση της οράσεως και μηδενίζεται εκείνη της ακοής. Πρόσεξε! Αν ένας, μόνον ένας θεατής, όμως σε απόλυτη ησυχία, αρχίζει να βρίζει τον διαιτητή, «Την μάνα σου, την γυναίκα σου, πουλημένο τομάρι...,» ε, αυτόν τον έναν θα τον ακούσει ο Σιδηρόπουλος.

Διαβάστε ακόμα:

Παράγκα του Αλαφούζου με τον Χιού Ντάλας