ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Δεν είναι κορόιδο ο Μαρινάκης. Το ξέρει πολύ καλά ότι δεν έχει ομάδα. Το 'βλεπε ο άνθρωπος ότι ο Ολυμπιακός είχε αρχίσει να ρετάρει. Ότι τον έπαιρνε η κατηφόρα. Μέχρι που είδε την πλάτη του ΠΑΟΚ. Αν είναι δυνατόν να σώσουν την κατάσταση. Να συνεχίσουν το σερί τους. Τα 4 πρωταθλήματα του Μαρινάκη να γίνουν πέντε.

Γι' αυτό είχε πάει στην Τούμπα ο Μαρινάκης. Για τον ίδιον λόγο που πήγε και στην Λεωφόρο! Να προκαλέσει την εξέδρα. Να γίνουν επεισόδια. Να τιμωρηθεί ο αντίπαλος με αφαίρεση βαθμών. Και ο εφοπλιστής με την τόλμη του τα κατάφερε.

Δεν έπιασε η δουλειά στην Τούμπα, αλλά στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ ευτυχώς η ομάδα στάθηκε καλά και πήρε το «χ». και κράτησε τη διαφορά από τον αντίπαλο. Μετά υπήρχε το πρόβλημα του Παναθηναϊκού, που με νίκη θα έφθανε στους 3 βαθμούς τον Ολυμπιακό. Θα έχανε την ευκαιρία ο Μαρινάκης; Σε καμμία περίπτωση να κωλώσει.

Τελικά, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών, δηλαδή όσους πήρε με τη νίκη επί του Ολυμπιακού. Το πρωτάθλημα, όμως, θα το πάρει ο Μαρινάκης. Που θα γλυτώσει και το πριμ στους παίκτες. Αφού το πρωτάθλημα το παίρνει ο Μαρινάκης, όχι οι παίκτες. Καλό;

Διαβάστε ακόμα:

Το λάθος του Μαρινάκη που οδηγεί στην καταστροφή