ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

πηγή: Intime
 

Ξέρεις ποιο είναι το χειρώτερο; Το χειρώτερο του χειρώτερου. Να βγουν από επάνω όλοι οι αξιοπρεπείς κύριοι που φωτογραφίζονται σαν πρωταγωνιστές της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο. Τα άντερά του έχει πει ο Αλαφούζος. Για σκέψου το άλλο.

Είσαι δικαστής. Συγκεκριμένα ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης, που όλοι συμφωνούν ότι πρόκειται για παραδοσιακού τύπου δικαστικό. Δεν λες, σα ανακριτής, «Γαμώτο» γι' αυτούς που τα χώνουν χοντρά και τσουβαλάτα εναντίον προσωπικά σ' άλλον, σ' άλλους κι όταν τους καλέσεις να καταθέσουν δεν έχουν... στοιχεία;

Δικαστής είναι, όχι μπακάλης, ούτε οπαδός του καφενείου που λέει ό, τι ακούει. Θέλει στοιχεία ο δικαστής. Και να ξέρει πολύ καλά ότι ο άλλος είναι ένοχος, ότι εγκληματεί σε βάρος της κοινωνίας, του ποδοσφαίρου, δεν μπορεί να τον καταδικάσει χωρίς να πατάει σε στοιχεία. Σε μαρτυρικές καταθέσεις, δηλαδή.

Δεν υπάρχει λειτουργία Δικαιοσύνης χωρίς να απολογηθεί ο κατηγορούμενος. Όπως δεν κατηγορείται κάποιος χωρίς τουλάχιστον υποψίες οι οποίες πιθανόν να αποδειχθούν στη δίκη. Τέλος πάντων, ο δικαστής έχει ανάγκη από... φως που θα του δώσουν οι μάρτυρες.

Όπως ο Αλαφούζος έτσι και ο διαχειριστής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιάκωβος Αγγελίδης έχει «μιλήσει» για την «εγκληματική οργάνωση». Ο εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας έβγαλε το πόρισμά του και βάσει αυτού ο ανακριτής Ανδρεάδης προχώρησε την έρευνα. Ρωτάω. Ο Τζαίηκομπ του ΠΑΟΚ, μιας ομάδας θύμα της εγκληματικής οργάνωσης, που κλήθηκε να καταθέσει θα βοηθήσει τη δικαιοσύνη;

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ είναι ομάδες, όχι κόμματα