ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΟΝ... ΤΕΛΙΚΟ!

πηγή: Intime
 

Κουτσά στραβά την βγάλαμε κι αυτή τη σαιζόν λένε οι γάβροι, που βέβαια δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι, όμως έχουν σίγουρο το νταμπλ. Περιπετειώδης η πέμπτη περίοδος του Μαρινάκη, η ομάδα είχε τα χάλια της, αλλάξανε προπονητή, φάγανε και τα κωλοδάκτυλα από κάποια Ντνίπρο.

Από ποιον να χάσουμε το πρωτάθλημα και κύπελλο σκέπτονται στον Ολυμπιακό. Καμμία Ξάνθη και ΑΕΚ, Απόλλων και Ηρακλής είναι ικανοί να μας φαρμακώσουν. Να μας πάρουν τη μπουκιά από το στόμα.

Από την άλλη οι αεκτζήδες ψάχνονται από τώρα με ποιον αντίπαλο θα παίξουν στον τελικό. Ποιος, δηλαδή, τους βολεύει. Και ο Ολυμπιακός; Αφού περάσουν τον Ολυμπιακό... Τον έχουν σίγουρο; Όχι, βέβαια. Αισιοδοξούν, όμως. Αυτό είναι το κλίμα στους οπαδούς της ΑΕΚ. Ότι, τουλάχιστον, δεν θα κτυπήσουν την πρόκριση στους «4» του κυπέλλου με λιγώτερες πιθανότητες απ' όσες έχει ο Ολυμπιακός.

Ο καθένας δικαιούτα να κάνει τους υπολογισμούς του. Τα βάζει κάτω και τα ζυγίζει. Τι με συμφέρει, να βρω στον τελικό τον Απόλλωνα π.χ. ή, τον Ηρακλή; Μήπως είναι
καλύτερα να παίξω δύο παιχνίδια μ' έναν από τους δυο και να έχω την Ξάνθη στον τελικό.

Η σκέψη και η φαντασία του οπαδού τρέχει, όχι και του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ που δεν βλέπουν τίποτα άλλο μπροστά τους παρά την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμα:

Αλλάξτε την ημερομηνία του ΑΕΚ - Ολυμπιακός