ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η «ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ» ΤΟΥ ΠΡΑΝΙΤΣ

πηγή: Intime
 

Το παραμύθι. Ο Κροάτης Δανιήλ Πράνιτς ζητάει συγγνώμην από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, όχι για τα χάλια του στο κεφάλι του, αυτές τις τερατωδίες που φτιάχνει στα μαλλιά του, αλλά για την άσχημη απόδοση της ομάδας του.

Κατ' αρχάς δεν νομιμοποιείται ηθικά ο εν λόγω να εκφράζει άλλους, εννοώ τους συμπαίκτες του και να ομιλεί για λογαριασμό τους. Χωρίς την έγκρισή τους. Ποιος είναι ο Πράνιτς για να απολογείται εκ μέρους όλων των παικτών. Όχι, βέβαια, κάποιος με αξιόπιστη αγωνιστική συμπεριφορά για να δικαιολογείται ακόμα και η συγγνώμην προσωπικού χαρακτήρος.

Σαν επαγγελματίας ο Ντάνιελ Πράνιτς δεν έχει δικαιώσει την παρουσία του στον Παναθηναϊκού. Ποια, λοιπόν, αξία, εκτός από υποκρισία, έχει η συγγνώμην. Να δείξει στον κόσμο ότι είναι καλό παιδί; Αδιάφορο αν δεν παίζει, δεν προσφέρει όσα μπορεί. Και συνήθως έχει μειωμένη απόδοση, μάλλον από αδιαφορία.

Το μόνο που δείχνει να φροντίζει ο Κροάτης με τη φανέλλα του Παναθηναϊκού είναι η κόμμωσή του, που κάθε εβδομάδα της αλλάζει στυλ. Ο στυλίστας.

Διαβάστε ακόμα:

Σκάβουν στον τάφο του πρωταθλήματος