ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΑΒΡΟΥΣ

πηγή: Intime
 

Ο Ολυμπιακός πάει φουλ πασιόν. Ποιος να τον σταματήσει, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο. Είναι σα να έχει ήδη τοποθετήσει στην τροπαιοθήκη του τους δύο τίτλους. Η Ιστορία θα γράψει ένα ακόμα ντάμπλ. Δεν έχει αξία έτσι, όμως.

Λέω για το γεγονός να παίρνει το πρωτάθλημα μία ομάδα όταν κοιμάται σε θάλαμο μαζύ με αλλήθωρους. Με άλλους που είναι προβληματικοί. Ανίκανοι να την αμφισβητήσουν. Να της πάρουν τα πρωτεία.

Ποιος ΠΑΟΚ και ποιος Παναθηναϊκός. Αποδείξανε για μια φορά ακόμα ότι δεν είναι σε θέση να κτυπήσουν το πρωτάθλημα με αξιοπιστία. Δεν φθάνει να κερδίσουν σε ένα ματς τον Ολυμπιακό.

Η ευκολία, όμως, να κατακτά το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός ξενερώνει τους γάβρους. Και, βέβαια, επειδή ο πρωταθλητής παικτικά δεν τους ικανοποιεί. Ειδικά τούτη την σαιζόν ο Ολυμπιακός είναι ο χειρώτερος στην πενταετία Μαρινάκη. Μία ομάδα σταθερά μέτρια, που δεν καλύπτει τις απαιτήσεις ενός οπαδικού κοινού κατ’ εξοχήν εξωστρεφούς, όπως είναι αυτό του Ολυμπιακού. Γι’ αυτό ο πρωταθλητής παίζει πλέον μπροστά σε γυμνές εξέδρες. Χωρίς κόσμο. Θα έλεγε κανείς ότι το νταμπλ δεν συγκινεί τους γάβρους. Θέλουν να βλέπουν και ποδόσφαιρο που να τους φτιάχνει.

Διαβάστε ακόμα:

Μεζές για τον Μαρινάκη ο ΠΑΟ της λαϊκής βάσης