ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

πηγή: Intime
 

Μεγάλες ημέρες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Περίοδος υψηλών στόχων. Και γαμώ. Στον ΠΑΟΚ, που έχουν σταματήσει να κυνηγάνε κάτι συγκεκριμένο και αγωνιστικό, έχουν βάλει στόχο τα...χρέη. Αφού τσακίσανε τον Ολυμπιακό τα δίνουνε όλα για να πηδήξουνε την εφορία. Μιλάμε τώρα για μια δουλειά, για μια εκκρεμότητα που υπήρχε στον ΠΑΟΚ πριν ακόμα αναλάβει ο Ιβάν ο τρομερός. Και τώρα ξαναμπήκε στο στόχο, στον... τροχό του στόχου.

Ο πιο μεγάλος στόχος είναι στον Παναθηναϊκό, για τις... εφημερίδες, βέβαια. Πώς θα γίνει, δηλαδή. Μαγαζιά είναι και οι εφημερίδες, όπως οι ΠΑΕ, και έχουν ανάγκη από... στόχους που πουλάνε.

Το θέμα βγήκε, λοιπόν! Πέντε ενδέκατους, λέει, έχει...στόχο ο Παναθηναϊκούς. Το αν το γνωρίζει αυτό ο... Παναθηναϊκός, είναι άλλο ζήτημα. Ο στόχος, όμως, είναι συγκεκριμένος. Πέντε ποιοτικοί παίκτες, αλλά δεν είναι ακόμα η ΠΑΕ σε θέση να γνωρίζει το μπάτζετ.

Φοβερά πράγματα. Κι όμως γράφονται! Και πρωτοσέλιδα. Με τίτλους, να! Δεν ξέρει τι πακέτο θα μπορεί να διαθέσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που σίγουρα ξέρει πόσα χρέη την κυνηγάνε, κι έχει... στόχο να αποκτήσει επιλεγμένους ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις, όχι όποιους και όποιους.

Στο πολύ άγριο οικονομικό ζόρι είναι ο Παναθηναϊκός, όμως χωρίς τους περιορισμούς από μνημόνια και τρόικες θα καθαρίσει για πέντε παικταράδες με τους Βαρουφάκηδες των εφημερίδων.

Διαβάστε ακόμα:

Σκάβουν τον τάφο του πρωταθλήματος