ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ» ΓΙΑ ΠΑΟ Ο ΠΕΤΡΙΤΣ

πηγή: Intime
 

Πέτριτς παραμένει στον Παναθηναϊκό. Δεν είμαστε καλά. Βεβαίως και δεν είμαστε καλά. Καθόλου καλά. Καμμία θέση έχει σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, που κυνηγάει το
παραπάνω ένας ποδοσφαιριστής τελειωμένος. Καμένος. Τόσο, που δεν τον κρατάει με τίποτα όσο κι αν έχει όνομα και πείρα και είναι παιδί μια χαρά.

Θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του ο Παναθηναϊκός με τον Κροάτη Μιλαντέν Πέτριτς. Τον είδαμε από τότε που ήρθε στην ομάδα. Ήρθε στη φάση που δεν μπορεί το παλληκάρι να βοηθήσει. Να προσθέσει με την παρουσία του. Άντε να του 'ρθει η μπάλλα στη βολική φάση, να φανεί στο γκολ, που θα το βάλει ο ίδιος, που θα τσοντάρει να το βάλει συμπαίκτης του.

Το ίδιο και ο άλλος ο Κροάτης, ο Πράνιτς. Ζαριά είναι να του δώσεις φανέλλα σ' έναν αγώνα. Σε οποιονδήποτε αγώνα. Καμμία σιγουριά ότι πράγματι θα ανταποκριθούν. Τι, όμως, να κάνει ο Παναθηναϊκός που έχει μείνει ρέστος οικονομικά; «Ευκαιρία» είναι οι περιπτώσεις Πέτριτς, Πράνιτς. Διεθνείς είναι, στο μουντιάλ ήτανε, θα πάνε και στα τελικά του ευρω, άρα ο Παναθηναϊκός με επιλογές «ρεαλιστικές», δηλαδή οικονομικές στο ρόστερ, κοροϊδεύει τον εαυτό του.

Διαβάστε ακόμα:

Παικταράδες χωρίς τρόικα στον Παναθηναϊκό