Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

πηγή: Intime
 

Η ιστορία του Παναθηναϊκού έχει μια λογική. Τη στιγμή που δεν υπάρχει μία, ο Αναστασίου είναι φοβερή επιλογή. Κι όταν λέμε Αναστασίου βάζουμε μέσα το πάθος του, την πίστη του στις αρχές της μπάλλας, αλλά επίσης την απειρία του και το μικρή προπονητική κλάση.

Δεν μπορείς να έχεις τον Γκουαρδιόλα όταν δεν έχεις μαντήλι να κλάψεις. Θα στηρίξεις τον Αναστασίου και θα πείς κι ένα τραγούδι. Ποιος είναι ο Αναστασίου; Αυτός που μπορεί να είναι πιο σοβαρός από τον κατά βάση αστείο μέσο όρο που κυκλοφορεί στην πιάτσα.

Ο Αναστασίου έχει καταλάβει που δουλεύει. Σε σύλλογο μεγάλο που δεν υπάρχει άλλος. Μερικές φορές δεν δείχνει να ξέρει με ποιους δουλεύει. Κι αν υποθέσουμε ότι ξέρει ποιος είναι ο Πέτριτς και ο Πιάνιτς τότε δεν θα πρέπει να έχει καταλάβει ποιος είναι ο Αστέρας Τρίπολης, η Βέροια ή ο Ατρόμητος.

Οι επιλογές του τον τελευταίο καιρό βοηθούν τους αντιπάλους να ξεβρακώνουν τον Πσαναθηναϊκό. Μπορεί ο σύλλογος να είναι μεγάλος, όμως οι αντίπαλοι έχουν αρχίσει να τον φοβούνται λιγότερο από το παρελθόν. Παίρνουν τα μέτρα που τους αναλογούν και χτυπούν στις αδυναμίες. Τα ματς με τον Πσναθηναϊκό δεν τα έχουν ξεγράψει, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

Αυτό είναι το πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Αναστασίου και φαίνεται να μην το έχει καταλάβει. Ασε τους άλλουν να μιλάνε για ντεφορμάρισμα, ψυχολογικά προβλήματα και ματιασμένα παλληκάρια.

Διαβάστε ακόμα:

Εκτός τροχιάς ανάκαμψης ο Παναθηναϊκός