Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

πηγή: Intime
 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Αναστασίου μίλησε περί ψυχολογίας. Πώς κάποιοι προσπαθούν να ρίξουν το ηθικό της ομάδας του Παναθηναϊκού, στο σημείο που οι παίκτες προσπαθούν να ανακάμψουν.

Ποιο είναι το βασικό θέμα που δημιουργείται μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Θα στο πω, όπως ακριβώς το λένε μεταξύ τους οι άνθρωποι των πρασίνων.

«Δεν μας υπολογίζουν στα ντέρμπυ. Δεν μας μετράνε, όμως, ούτε με αντίπαλο τον Πανθρακικό». Οπως στο λέω. Να σε παίζουν κόντρα τα κοράκια με τον Ολυμπιακό είναι κατανοητό. Αλλα και κόντρα στον Πανθρακικό, τον ΟΦΗ ή τη Βέροια, αυτό δεν καταπίνεται. Ετσι το βλέπουν στην Πανάθα. Εκεί, ακριβώς, πέφτει η ψυχολογία. Μόνο που μπερδεύεται με την κακή νοοτροπία και την προφανή δικαιολογία.

Πώς μπορεί ο Αλαφούζος να πει στους παίκτες της ομάδας που διοικεί ότι η απόδοσή τους είναι τραγική, όταν ο ίδιος με τιτιβίσματα, με δηλώσεις και ενέργειες τους δίνει συνεχώς άλλοθι. Αυτό είναι το προβληματικό στην ψυχολογία, για την οποία μιλάει ο Αναστασίου και λιγότερο η διαιτησία του κάθε Κύζα. Ο προπονητής τα έβαλε με τον πρόεδρο, χωρίς να το πάρει χαμπάρι.

Διαβάστε ακόμα:

Πεντακαθαρο ή όχι, σίγουρα ανύπαρκτο πρωτάθλημα