ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

πηγή: Intime
 

Το λέω από τώρα. Και δεν θα πέσω έξω. Ο Κοντονής Σταύρος επιτόπου θα την κάνει γυριστή. Μιλάμε για στάνταρ μπετόν. Τόσο σίγουρα το παίζω στο στοίχημα. Ότι αν τελικώς η ΦΙΦΑ αποκλείσει τις ομάδες μας από τις διεθνείς οργανώσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει πίσω ο συριζαίος υπουργός.

Για μένα ο Κοντονής Σταύρος παίζει ένα χαμένο παιχνίδι από χέρι. Δεν το συζητάω. Δεν έχει την παιδεία αλλά και το ειδικό βάρος να καθαρίσει τη μπουγάδα στο ποδόσφαιρο. Έτσι τον ζυγίζω. Ότι είναι λίγος. Ελάχιστος.

Δεν κατάλαβα. Είναι βρώμικο το ποδόσφαιρο, που είναι, και για να το ξεβρωμίσεις είναι εύκολη δουλειά; Όχι, βέβαια. Πανεύκολη δουλειά είναι αν ξέρεις τι να κάνεις. Κι αν πράγματι είσαι αποφασισμένος.

Ο Κοντονής Σταύρος και άσχετος είναι ο άνθρωπος, κάνει μπαμ από μακρυά, και είναι αποφασισμένος μόνον με το... στόμα. Αν ήταν αποφασισμένος, όχι μόνο με τα λόγια, θα είχε δείξει τα χαρτιά του.

Και λέμε, ότι αν τελικά το τραβήξει το σχοινί ο Κοντονής Σταύρος και προκαλέσει ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, τότε παίζω όλα μου τα λεφτά ότι αμέσως θα τα πάρει όλα πίσω. Εδώ είμαστε κι εδώ είσαστε.

Διαβάστε ακόμα:

Προφυλακίζεται άνθρωπος της ΕΠΟ!