ΨΑΧΝΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΤΗ FIFA Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

 

Τελεσίγραφα, λέει ο Κοντονής Σταύρος, δεν δεχόμαστε από την FIFA και την UEFA. Ο άνθρωπος είναι αστείος. Κάνει κατάληψη σ' ένα κτίριο κι όταν του ζητάει ο ιδιοκτήτης του κτιρίου να φύγει, ο καταληψίας λέει «Δεν δέχομαι τελεσίγραφο».

Μιλάμε σοβαρά. Ξέρουμε τι λέμε, δηλαδή. Το ποδόσφαιρο, και εννοώ το διεθνές ποδόσφαιρο, είναι μαγαζί της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ. Κι έτσι πρέπει να είναι. Υπεράνω κρατών, χωρών, κυβερνήσεων. Έτσι έχει αποφασιστεί. Ότι το μουντιάλ και το ευρω, τα κύπελλα Ευρώπης και οι κάθε διεθνείς ποδοσφαιρικές διοργανώσεις ανήκουν στην εξουσία της FIFA και της UEFA.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το πρώτο άρθρο ύπαρξης και λειτουργίας της FIFA και της UEFA είναι ότι δεν ξέρουμε καμμία κυβέρνηση, δεν μας ενδιαφέρει τι καθεστώς χούντα, δημοκρατία, έχει κάθε χώρα. Παρτίδες δεν θέλουμε να έχουμε με κανένα κράτος, καμμία κρατική εξουσία. Όποια χώρα θέλει να γίνει μέλος μας θα νταραβεριστεί μαζύ μας με την εθνική της ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Τέλος.

Ο Κοντονής τι λέει; Ότι είμαι Σύριζα, κόμμα της αριστεράς κα αφού μπαίνω στην ευρωπαϊκή Διεθνή όλων των αριστερών κομμάτων θα κάνουν όλοι οι σύντροφοι, Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, ό, τι λέμε εμείς από την Κουμουνδούρου.

Διαβάστε ακόμα:

Προφυλακίζεται άνθρωπος της ΕΠΟ!