ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΙΝΦΑΝΤΙΝΟ

πηγή: Intime
 

Με θίγει σαν πολίτη, σαν Έλληνα πολίτη, όλη αυτή η εθνική ελεεινότητα, λέω για το νταραβέρι που άνοιξε ο Κοντονής με τους κυρίους της FIFA και της UEFA. Αυτά που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται με τον γραμματέα της UEFA, κάποιον Τζιάνι Ινφαντίνο, τα βλέπεις μόνον σε αφρικανικές χώρες όχι του σήμερα, αλλά στα μέσα του περασμένου αιώνα.

Ντροπή. Εκπρόσωποι των κομμάτων, άσχετοι, αδιάβαστοι, απροετοίμαστοι να τα λένε με τον Ινφαντίνο. Και να λένε του κόσμου τις μαλακίες. Μόνον σαν Πάπα της Ρώμης δεν τον αντιμετώπιζαν οι Έλληνες βουλευτές. Ντροπή.

Για παράδειγμα, ο Τέρενς Κουίκ της συγκυβέρνησης και των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε: «Ζήτησα από τον κύριο Ινφαντίνο να βοηθήσει η UEFA να ηρεμήσουν τα γήπεδα για να μπορούν να πηγαίνουν στους αγώνες και οι οικογένειες». Φοβερά πράγματα.

Εμείς οι Έλληνες, ούτε η κυβέρνηση μας, δεν είναι σε θέση να εντάξει σωστά στην κοινωνία το ποδόσφαιρο και θα περιμένουμε από κάποιους άγνωστους να μας... βοηθήσουν.

Δεν είναι μαλάκας ο Ινφαντίνο. Όποιος ξέρει το βιογραφικό του, το πρώτο που θα πει είναι ότι πρόκειται για πονηρό τύπο, που σαν επαγγελματίας ενδιαφέρεται για το προσωπικό του συμφέρον. Και καλά κάνει το φαλακρό παλληκάρι. Οι δικοί μας οι εκπρόσωποι των κομμάτων γιατί πλακώσανε τις μαλακίες; Γιατί τον προσκαλούν σ' ένα παιχνίδι που δεν είναι δικό του. Ένα πράμα είναι επόμενο να σκεπτόταν αυτός ο Ινφαντίνο: «Τι καραγκιόζηδες είναι αυτοί οι Έλληνες πολιτικοί...».

Διαβάστε ακόμα:

Ολα άρχισαν το μαγικό 1970