ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕ... ΜΠΕΡΤΑ

πηγή: Intime
 

Αυτός ο Μανώλης Μπέρτος, που από αμούστακος ακόμα είναι στην Σκόντα Ξάνθη, κατάλαβε τι είπε, είναι η απορία μου. Ήξερε, δηλαδή, με την ατάκα που ξεφούρνισε ότι θα γίνει η φίρμα της ημέρας; Το πιθανότερο, να την είχε στημένη στον... Ολυμπιακό και ό, τι είπε σε ραδιοφωνική συνέντευξη, να του βγήκε μόνο του. Αυθορμήτως, που λένε.

«Θα πάμε στον τελικό του κυπέλλου χωρίς άγχος και θα το γιορτάσουμε, θα το χαρούμε που μ' εμάς η ομάδα έφθασε για πρώτη φορά στην Ιστορία της να διεκδικεί τίτλο. Αν, όμως, ο διαιτητής αρχίσει τα φρρρρ..., φρρρρ..., από το πρώτο λεπτό υπέρ του Ολυμπιακού, τότε γαμησέ τα!».

Να σου πω τι μου είπε άνθρωπος της ΠΑΕ Ξάνθης, για την πιστολιά του ντόπιου Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή: «Καλά τα είπε, εκτός από το τελευταίο, εκείνο το γαμησέ τα».

Είμαστε στον αστερισμό της τελικής φάσης της ανάκρισης για την πολυσυζητημένη υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Πρόεδροι ΠΑΕ κατηγορούνται, μέλη δικαστικών επιτροπών, διαιτητές. Τι, λοιπόν, περίεργο είπε ο Μπέρτος, που θα πρέπει να βγει στο γήπεδο με... μπέρτα, μην τον βρουν τα κουφέτα που θα τον στολίσουν οι γάβροι από τις εξέδρες.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης αποκλείει τον Ολυμπιακό από το τσάμπιονς ληγκ