ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

πηγή: Intime
 

Ο υφυπουργός αθλητισμού είναι εναντίον της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο. Βέβαια. Δεν είναι με την εγκληματική οργάνωση, ούτε κρατάει στάση παθητική. Απεναντίας, τα δίνει όλα για να απολαμβάνουν οι Έλληνες ένα καθαρό πρωτάθλημα.

Τι, όμως, μπορεί να κάνει ο συγκεκριμένος Κοντονής και ο κάθε υπουργός, ακόμα κι αυτός της δικαιοσύνης, σε παράγοντες και διαιτητές, στους όποιους βρεθούν ένοχοι για δράση εγκληματική. Τίποτα. Δεν είναι δουλειά του πολιτικού να απαγγέλει κατηγορίες, ούτε να συλλαμβάνει, να καταδικάζει, να φυλακίζει.

Αυτό είναι έργο της δικαιοσύνης. Η οποία δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Δεν ελέγχεται, δεν επηρεάζεται, δεν κατευθύνεται. Κατόπιν τούτου προκαλούνται περίεργα ερωτηματικά από κάποια πραγματάκια που υπογράφει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος. Σε άρθρο του σε ιστοσελίδα αναφέρει επί λέξει:

«… Θεωρούμε πολύ θετικές τις ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο δικαστικό τομέα και στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Όλοι βλέπουν την πραγματικότητα. Μας εκπλήσσει ευχάριστα η διάθεση που δείχνει ο νέος υπουργός αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής, ώστε να ξημερώσουν καλύτερες μέρες στο ποδόσφαιρο. Μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να είναι άκαμπτος και σκληρός (εννοεί τον Κοντονή), ωστόσο νομίζουμε πως έχει σημαντική συνεισφορά στις ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ...»

Τι ακριβώς έχει κάνει ο Κοντονής και έχει συνεισφορά στις ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στον δικαστικό τομέα και στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης. Ο ανακριτής έχει ήδη απαγγείλει σοβαρότατες κατηγορίες π.χ. σε Μαρινάκη, Κομπότη και σια. Τι σχέση μπορεί να έχει ο Κοντονής; Κάτι πρέπει να γνωρίζει ο Αλαφούζος εκτός κι αν άλλα γράφει και άλλα εννοεί.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί «παραιτείται» ο Μαρινάκης