Η ΤΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕ ΕΣΦΙΞΕ ΤΗ ΡΕΑΛ

 

Οσο τη θυμάμαι, τη Γιουβέντους, ήταν ατσάλινη ομάδα. Ακόμα και στα κάτω της. Από την άμυνά της έχουν περάσει θεριά, από τα χαφ της τρεχαντήρια και παιχταράδες, από την επίθεση εκτελεστές, στυγνοί.

Εχουμε και λέμε. Τέβες. Αυτός ο σημαδεμένος που περιπλανήθηκε στην Ευρώπη και κυρίως στην Αγγλία, έχει ταιριάξει απόλυτα στο Τορίνο. Και με τη Ρεάλ έκανε μεγάλο ματς. Γρήγορος, τσαμπουκάς, εύστοχος, εκτελεστής. Τα είχε και πριν αυτά τα στοιχεία. Στο κατάλληλο περιβάλλον τα άπλωσε στο γήπεδο.

Σε αυτόν, τον Αργεντίνο, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η νίκη με 2-1 επί της Ρεάλ στον ημιτελικό του τσάμπιονς ληγκ. Ως γνωστόν αν δεν δημιουργήσεις και δεν σκοράρις, νίκη δεν μπορείς να πάρει. Ο Τέβες έκανε αυτή τη δουλειά, όταν οι συμπαίκτες του κράτησαν σοβαρά τις θέσεις τους στα μαρκαρίσματα.

Η Ρεάλ έχει πολύ περισσότερο ταλέντο από τη Γιουβέντους. Είχε την ευκαιρία όταν ισοφάρισε να πάρει και το προβάδισμα, όμως δεν συνέβη. Η τανάλια της Γιούβε την έπνιξε και τώρα η δουλειά της δεν είναι εύκολη στη Μαδρίτη.

Διαβάστε ακόμα:

Την πλάκα του κάνει ο άνθρωπος