ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο «INSIDER» ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

πηγή: Intime
 

Με την ευκαιρία της παρουσίας στην Ελλάδα του γενικού γραμματέα της UEFA Τζιάνι Ινφαντίνο, ο αποδυτηριάκιας αποκάλυψε κάποιες πιπεράτες λεπτομέρειες της δράσης του Ιταλού δικηγόρου στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Και ότι στην πιάτσα της αφρόκρεμας των παραγόντων και των αξιωματούχων της FIFA και της UEFA το παρατσούκλι του είναι «insider». Ο «πληροφοριοδότης». Το καρφί. Ο άνθρωπος που δουλεύει συνωμοτικά κάπου, αλλά είναι «κατάσκοπος» του αντιπάλου.

Το παρατσούκλι insider ο Ινφαντίνο το... κέρδισε όταν έκανε τη κωλοτούμπα και παρασκηνιακά σαμποτάρισε τον Γιόχανσον και δούλεψε την υποψηφιότητα Πλατινί στις προηγούμενες εκλογές της ΟΥΕΦΑ.

Η κουβέντα γίνεται επειδή ο Έλληνας insider της UEFA, δηλαδή του Ινφαντίνο πρέπει να είναι πολύ δυνατό εργαλείο. Έκανε πολύ καλή δουλειά και δύσκολη τη ζωή του Κοντονή Σταύρου. Να μιλήσουμε συγκεκριμένα.

Ο Έλληνας insider της UEFA είχε ενημερώσει ότι θα πάει Ελβετία ο Έλληνας υφυπουργός πριν από τη συζήτηση της Βουλής για το νομοσχέδιο που απειλούσε το grexit. Ήταν μια κίνηση του Κοντονή Σταύρου για να «πουλήσει» το ταξίδι του για εσωτερική κατανάλωση. Ότι τα είπα με την ΟΥΕΦΑ, ότι συμφωνήσαμε.

Ο insider επίσης ενημέρωσε τον Ινφαντίνο ότι ο Κοντονής Σταύρος ενώ τα είχε βρει με τον γραμματέα της ΟΥΕΦΑ όταν συναντήθηκαν στην Αθήνα, ο υφυπουργός θα παρουσιάσει νομοσχέδιο που προκαλεί το grexit. Ο insider, μάλιστα, ανέφερε προς την ΟΥΕΦΑ αναλυτικά τα απαγορευτικά points, που περιλάμβανε το προς ψήφισιν νομοσχέδιο! Αυτό είχε σα συνέπεια από την ΟΥΕΦΑ να φθάσει κατ' επείγον mail στον προσωπικό του λογαριασμό του Κοντονή Σταύρο!!!

Ο insider επίσης, όχι δεν θα αποκαλύψω το όνομά του, διότι... δεν γνωρίζω ποιος είναι, έκανε σχετική ενημέρωση στον παληό πρωταθλητή του στίβου Κουκοδήμο, που την βγήκε σε βουλευτίνα του Σύριζα. «Μη λέτε πράγματα που δεν ξέρετε, ας σας πει ο υπουργός σας το mail που του στείλανε από την ΟΥΕΦΑ, και μετά μιλάτε... Το νομοσχέδιο, είπε στη Βουλή ο Κουκοδήμος, ενημερωμένος σχετικά από τον insider, δεν είναι total εναρμονιζέσιον με τις κόκκινες γραμμές της ΟΥΕΦΑ. Θα υπάρξει πρόβλημα αν δεν το πάρετε πίσω...».

Διαβάστε ακόμα:

Οταν πυροβόλησαν τον Κοτσώνη της ΠΑΕ Ολυμπιακός