ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ!

πηγή: Intime
 

Αυτά που γίνονται στο πρωτάθλημα δεν έχουν ξαναγίνει. Και πιθανότατα να μην επαναληφθούν στον αιώνα. Δεν χρειάζεται κάποιος να βλέπει πίσω από τον τοίχο για να αντιληφθεί το σκηνικό που έχει στηθεί μετά την απόφαση σε βάρος του μεγαλομέτοχου της Βέροιας κυρίου Αρβανιτίδη. Απογόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Με την ίδια την ομάδα του, δηλαδή.

Ποιος ασχολείται με τον Αρβανιτίδη! Η Βέροια είναι εκείνη που πλέον απειλείται ανοικτά με υποβιβασμό γι' αυτά που κατηγορείται το αφεντικό της. Για δωροδοκία, για δωροληψία. Για να κονομήσει από το στοίχημα.

Ποιος ασχολείται με την Βέροια! Αυτό που αξίζει να παρατηρήσει κάποιος είναι το μπέρδεμα που θα προκύψει στο πρωτάθλημα. Και ποιες θα είναι οι εντυπώσεις διεθνώς για το εγχώριο ποδόσφαιρο.

Να αναλύσουμε την κατάσταση μετά την απόφαση του εισαγγελέα και του ειδικού ανακριτή διαφθοράς σε βάρος του Αρβανιτίδη. Νούμερο ένα, είναι δύσκολο, σχεδόν απίθανο η πειθαρχική επιτροπή της σούπερ ληγκ να απαλλάξει την Βέροια για όλα όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό.

1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ δυνατόν εισαγγελέας και ανακριτής να βάζουν περιοριστικούς όρους, ό, τι πιο βαρύτερο, δηλαδή κακουργηματικού χαρακτήρα απόφαση, στον Αρβανιτίδη και να γλυτώσει η Βέροια από την Πειθαρχική της διοργανώτριας.
2. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ απαλλαγής της Βέροιας αυτοί που θα την δικάσουν κινδυνεύουν να φάνε... περιοριστικούς όρους!

Θυμίζω ότι σε δύο δικαστές της Πειθαρχικής Επιτροπής της φούτμπωλ-ληγκ και σ' άλλους δυο δικαστές της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ έχει επιβληθεί απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Από τον ανακριτή που ασχολείται με την εγκληματική οργάνωση στο πρωτάθλημα.

Όπως επίσης στην περίπτωση απαλλαγής της Βέροιας από την Πειθαρχική της σούπερ ληγκ πιθανόν να ασκήσει έφεση ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

ΣΕΝΑΡΙΟ υποβιβασμού, πολύ πιθανό της Βέροιας. Γλυτώνει ο Λεβαδειακός! Πέφτει στην Β' εθνική η σωσμένη Βέροια και παραμένει ο υποβιβασμένος Λεβαδειακός. Επειδή είναι άσχετο ό, τι έχει να πάθει ο μεγαλομέτοχος του Λεβαδειακού Κομπότης, ο οποίος έχει πρόβλημα με την Δικαιοσύνη, όχι με τα αθλητικά όργανα.

ΣΕΝΑΡΙΟ ευνοϊκό για τον υποβιβασμένο Εργοτέλη. Μόνον στην περίπτωση που υποβιβαστεί η Βέροια και η Κέρκυρα. Η ΠΑΕ του Ηρακλείου έχει προσφύγει στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σε βάρος της Κέρκυρας. Άλλο έργο αυτό.

ΣΕΝΑΡΙΟ ευνοϊκό ομάδας... εκτός προγράμματος να ανέβει στην σούπερ ληγκ από την Β' εθνική, στην περίπτωση που υποβιβαστούν Κέρκυρα και Βέροια. Αυτό εξαρτάται από το αν και πότε θα επικυρώσει τη βαθμολογία η σούπερ ληγκ. Προς το παρόν ο Εργοτέλης τυπικά... δεν έχει υποβιβαστεί, άρα είναι κλειστή μια παραπανίσια θέση που τυχόν διεκδικήσει ομάδα από την Β' εθνική, στην περίπτωση που υποβιβαστούν Βέροια, Κέρκυρα και ο... υποβιβασμένος Εργοτέλης.

Διαβάστε ακόμα:

Μήπως είναι εκτελεστής της μαφίας ο Σπανούλης