ΓΙΑΤΙ Ο ΣΛΟΥΚΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

πηγή: Intime
 

Σωστή απόφαση πήρε ο Κώστας Σλούκας που έφυγε από τον Ολυμπιακό και δεν πήγε στον Παναθηναϊκό. Κάποιος άλλος στη θέση του θα προτιμούσε αντί να υπογράψει στην Φενέρ Μπαξέ να μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό. Κι αυτός ο άλλος θα έπαιρνε τη σωστή απόφαση, για πάρτη του. Ο κάθενας όπως το βλέπει.

Σημαντική η στιγμή για την καριέρα ενός επαγγελματίας εκείνη που θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Μετρημένα κουκιά είναι τα χρόνια της γηπεδικής του δράσης. Γι' αυτό και η τελική επιλογή συνδυάζει το οικονομικό όφελος αλλά και τη «ψυχολογική απελευθέρωση», ας το πω έτσι.

Δεν θα πάει, δηλαδή, ο παίκτης σε μία ομάδα μόνον γιατί το νούμερο στο συμβόλαιο είναι το πιο μεγάλο, όμως από την άλλη να υποφέρει «ψυχασθενικά». Να μιλήσουμε συγκεκριμένα, για την περίπτωση του 25χρονου Κώστα Σλούκα.

Ένα. Δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό. Δύο. Ήθελε οικονομικά πιο στρογγυλό συμβόλαιο, που του το πρόσφερε ο Παναθηναϊκός και η Φενέρ Μπαξέ. Τρία. Δεν ήθελε να κλείσει την πόρτα του Ολυμπιακού. Τελειώσαμε.

Δύο είναι τα μαγαζιά στην Ελλάδα για έναν πρώτης γραμμής διεθνή μπασκετμπωλίστα. Του Ολυμπιακού το μαγαζί και του Παναθηναϊκού. Αν, λοιπόν, έφευγε από το λιμάνι και πήγαινε στον Γιαννακόπουλο δεν μπορούσε με τίποτα να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Ύστερα είναι και το άλλο. Ρωτάς το παλληκάρι αν άντεχε τη «συμπεριφορά», την πίεση» της ολυμπιακής εξέδρας και γενικά την αντιμετώπισε που θα είχε από τα κόκκινα μήντια αν φορούσε για τρία χρόνια την πράσινη φανέλλα. Ζωή κόλαση.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι πανηγυρίζουν για τη «φυγή» Σλούκα