ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΑΠΟ UEFA ΓΙΑ GREXIT ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

πηγή: Intime
 

Λίγο καθυστερημένο, αλλά το είχα στο μυαλό μου και έπρεπε να το γράψω. Το μαύρο να το κάνουν άσπρο. Μια ζωή η ίδια δουλειά στην Ελλάδα. Τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά τη συμμετοχή του στο τσάμπιονς ληγκ. Άσε τι γράφουν και πώς το παρουσιάζουν. Κι αν δεν χωνεύεται με σόδες μπόλικες έτσι που το λέω, ας το γράψω πιο ευκολοχώνευτο. Τα πράγματα είναι ολότελα ρευστά για τον Ολυμπιακό, που έτσι ή, αλλοιώς ο πρόεδρός του είναι «μπλεγμένος», μέχρι στιγμής σε επίπεδο ανακριτικό, στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

«Ασφαλής» προς το παρόν είναι η θέση του Ολυμπιακού στους ομίλους του προσεχούς τσάμπιονς ληγκ» είπε ο Τζιάνι Ινφαντίνο. Και μόνον αυτή η τοποθέτηση δημόσια του γενικού γραμματέα της UEFA σημαίνει καμπανάκι αν όχι κινδύνου, σίγουρα «προετοιμασίας» του Ολυμπιακού για ό, τι «απρόβλεπτο» ακολουθήσει.

Στην πραγματικότητα ο φαλακρός πράκτορας της UEFA, με το παρατσούκλι «insider», αναφερόμενος στην περίπτωση του Ολυμπιακού και την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν είπε τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγώτερο από τα ρεπορτάζ όπως τα είχε γράψει ακριβώς(!) ο αποδυτηριάκιας.

Θυμίζω ότι ο αποδυτηριάκιας είχε αναλύσει το σενάριο ξεκάθαρα. Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει κανονικά στο τσάμπιονς ληγκ, όμως είναι άγνωστη η... τύχη του, που εξαρτάται από το τι ψάρια θα πιάσει η έρευνα τόσο του ανακριτή διαφθοράς, όσο και η έρευνα της UEFA!

Επαναλαμβάνω τη δήλωση που ο Ινφαντίνο τη ζύγισε λέξη με λέξη: «Ασφαλής η θέση του Ολυμπιακού στο τσάμπιονς ληγκ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...». (Τα κεφαλαία δικά μου). Ακόμα ο insider είπε: «Οι έρευνες στην Ελλάδα συνεχίζονται και η κατάσταση (όσον αφορά τον Ολυμπιακό) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ...» (Τα κεφαλαία δικά μου).

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μαρινάκης τα δίνει όλα στο παρασκήνιο της UEFA