ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΑΔΙ

πηγή: Intime
 

Όταν η ορχήστρα παίζει σε ρυθμούς τάγκο είσαι μαλάκας και θα γίνεις ρεζίλης να σηκωθείς στην πίστα να χορέψεις τσα-τσα και καλαματιανό. Κι όταν τα όργανα αρχίζουν να βαράνε ροκ εν ρολ θα γελάει όλο το μαγαζί αν εσύ κάργα στη μαστούρα σου το ρίξεις στο χασάπικο και το ζεϊμπέκικο. Οι παοκτσήδες που στην Ολλανδία σήκωσαν πανό για τον Σόιμπλε, ρωτάω, έκαναν την πλάκα τους ή, το εννοούσαν αυτό που έγραψαν.

Ρωτάω, για να ξέρω πώς να παίξω. Πώς να χορέψω.

Επειδή ο ΠΑΟΚ έπαιζε με την γερμανική Μπόχουμ τα ξυρισμένα παοκάκια στο πανό τους και στα αγγλικά έβγαλαν μαλάκα εκείνον που πριν 25 χρόνια είχε πυροβολήσει τον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκαγκ Σόιμπλε. Μαλάκας διότι δεν ήξερε καλό σημάδι.

Ας το πάρουμε πρώτα στην πλάκα. Οι παοκτσήδες ξέρουν από σημάδι στο πιστολίδι, ρωτάω. Αν ναι, γιατί δεν σκότωσαν κάποιον απ' όλους αυτούς τους πολλούς που έχουν «σκοτώσει» την παοκάρα. Δεν νομίζω ότι φταίει ο Σόιμπλε π.χ. και η Μέρκελ, κάποιος άλλος Ευρωπαίος αξιωματούχος που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι.

Πιθανόν οι καουμπόυδες του ΠΑΟΚ να είναι καλοί πιστολάδες και γι' αυτό απέφυγαν να ρίξουν έστω και μια ασφαίρα σε κάποιον από τους υπαίτους της για δεκαετίες της αγωνιστικής ύφεσης για δεκαετίες της ομαδάρας. Μην έστελναν κανέναν στο νεκροταφείο.

Την κάνουμε γυριστή, το πιάνουμε στα σοβαρά. Μαλάκας είναι εκείνος που αστόχησε, που μόνο σακάτεψε τον Σόιμπλε. Και δεν είναι όλοι οι Έλληνες που δεν πείραξαν ούτε τρίχα από τους πρωθυπουργούς και τους υπουργούς που μας πηδήξανε.

Δεν μ' αρέσει να ρίχνει κάποιος σ' άλλους την ευθύνη για την κατάντια του. Γατί φταίει ο Σόιμπλε που αξίζει τουλάχιστον μια σφαίρα στο σταυρό. Επειδή δίνει λεφτά στην Ελλάδα. Επειδή δίνει λιγώτερα απ' όσα θέλουμε. Επειδή δεν δίνει.

Οκέυ. Δεν φταίνε οι Έλληνες, ούτε οι κυβερνήσεις τους για την χρεοκοπία. Φταίει ο Σόιμπλε. Και δεν υπάρχει ένας πούστης Έλληνας, ένα παλληκάρι Έλληνας να σκοτώσει το κάθαρμα που κατέστρεψε την Ελλάδα.

Ένας φταίει! Εκείνος ο μαλάκας που αστόχησε το 1990 να σκοτώσει τον Σόιμπλε. ΠΑΟΚ, ρε, και τα μυαλά στα κάγκελα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ιβαν έχει ιδέα τι χτίζεται στον ΠΑΟΚ