ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΤΗΣ UEFA ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

πηγή: Intime
 

Από μόνο του το σκηνικό να αλληλοκατηγορούνται στην UEFA τρεις ελληνικές ΠΑΕ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, στερείται σοβαρότητας. Για να μην πω εθνικής αξιοπρέπειας. Για σιγά, κύριοι. Είστε ελληνικές ανώνυμες εταιρείες, είστε εταίροι στο ίδιο πρωτάθλημα και καταφεύγετε για να λύσετε τις διαφορές σας στο... εξωτερικό. Σα να μην υπάρχουν στην Ελλάδα τα αξιόπιστα και αξιοσέβαστα διοικητικά και δικαστικά όργανα.

Μια κουβέντα. Έκαναν τις καταγγελίες τους Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ σε βάρος του Ολυμπιακού. Και ζητάνε από την ευρωπαϊκή συνομοσπονδία να αποκλείσει τον πρωταθλητή Ελλάδος από το τσάμπιονς ληγκ. Και καπάκι, για λόγους εντυπώσεων και μόνον, ο Ολυμπιακός προσφεύγει κι αυτός στην ΟΥΕΦΑ επειδή, λέει, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ... δυσφημούν το ποδόσφαιρο.

Κλασική περίπτωση επικοινωνιακού παιχνιδιού από πλευράς Ολυμπιακού. Όλα αυτά που καταγγέλει η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά των άλλων δύο ελληνικών ΠΑΕ είναι για τον κάδο απορριμάτων της ΟΥΕΦΑ. Εντελώς αδιάφορα!

Οι κύριοι των ελληνικών ΠΑΕ το γνωρίζουν, άλλο ότι παριστάνουν τον Έλληνα υπήκοο. Η UEFA κάνει μπίζνες. Εμπορεύεται το προϊόν ποδόσφαιρο. Και την ενδιαφέρει ΜΟΝΟΝ ένα πράμα. Το ΔΙΚΟ της πρωτάθλημα, οι δικές της διοργανώσεις, τσάμπιονς ληγκ και γιουρόπα ληγκ. Όχι το ελληνικό πρωτάθλημα!

Άρα, πάει άκλαφτη η καταγγελία του Ολυμπιακού κατά ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού. Η περίπτωση της καταγγελίας του Παναθηναϊκού σε βάρος του Ολυμπιακού είναι άλλο έργο. Αν αποδειχθεί, με στοιχεία ατράνταχτα, ότι ομάδα του τσάμπιονς ληγκ, δηλαδή ο Ολυμπιακός, είναι μπερδεμένη σε βρωμοδουλειές, τότε ο πρωταθλητής Ελλάδος έχει πρόβλημα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Αλαφούζος επιμένει στην UEFA να «κάψει» τον Μαρινάκη