ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΗΛ

πηγή: Intime
 

Σα να τα μάσησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού για το τι ακριβώς συμβαίνει, κι αν πράγματι κάτι συμβαίνει, με τον Άγγλο τερματοφύλακα Στηλ. Ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με την Μπρυζ είπε ότι ο παίκτης είναι τραυματίας, ότι δεν έχει πρόβλημα, ότι έχει κάνει την κατάλληλη προετοιμασία, ότι είναι έτοιμος να παίξει, να ανταποκριθεί στο παιχνίδι.

Γιατί άλλα πράγματα φτάνουν στα αυτιά μου. Για άλλο λόγο δεν ξεκίνηση με την Μπρυζ κι όχι επειδή δεν ήταν 100% έτοιμος από τραυματισμό. Αυτό που μαθαίνω είναι ότι δεν αποκλείεται να υπάρχει οικονομικό πρόβλημα με τον Βρετανό. Ότι δεν είναι ικανοποιημένος, ότι δεν έχει πληρωθεί, ότι άλλα περίμενε, ότι άλλα του είχαν υποσχεθεί.

Το σίγουρο είναι πως ο Στηλ δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού. Ο παίκτης πραγματικά έχει διαψεύσει με την απόδοσή του στο γήπεδο όλους εκείνους που δικαιολογημένα ίσως τον είχαν αμφισβητήσει όταν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό. Το παλληκάρι και δικαίωσε τη μεταγραφή του και με τις σταθερές του εμφανίσεις έχει εντυπωσιάσει.

Διαβάστε ακόμα:

Το μεγάλο άγχος του Φινμπόγκασον