ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ!

 

Απαράδεκτα πράγματα. Ομάδα που σώθηκε αγωνιστικά, στα χαρτιά υποβιβάζεται. Ομάδα που υποβιβάστηκε διότι τερμάτισε μέσα στις τελευταίες, τελικά παραμένει στην κατηγορία. Απαράδεκτα πράγματα.

Συγκεκριμένα. Σωστά υποβιβάστηκε η Κασσιόπη που έπαιζε σαν «Κέρκυρα», και έτσι ωφελήθηκε ο υποβιβασμένος Λεβαδειακός, που σαν πρώτος επιλαχών εκμεταλλεύθηκε την περίπτωση. Τον φάκελλο 17 κιλών, χωρίς υπερβολή, της Κέρκυρας άνοιξε ο επίσης υποβιβασμένος Εργοτέλης ελπίζοντας να ωφεληθεί αυτός αφού πόνταρε και στον υποβιβασμό, στα χαρτιά, της Βέροιας.

Επί της ουσίας. Άλλο είναι οι σωστές αποφάσεις των οργάνων, όπως αυτή της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που δικαίως υποβίβασε την Κέρκυρα. Και άλλο το νοσηρό φαινόμενο να κυκλοφορούν παράνομα κάποιες ΠΑΕ στο χώρο. Η υπόθεση της Κέρκυρας έγινε μπανιστή από τον περασμένο Ιανουάριο και την είχαν «το μάτι» οι ανταγωνιστές ΠΑΕ.

Αυτό, λοιπόν, είναι που αξίζει να σχολιαστεί. Ότι το πρωτάθλημα παίζεται στα χαρτιά. Και ενώ παίζεται και στα χαρτιά, ούτε στα χαρτιά παίζεται καθαρά! Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πειθαρχική Επιτροπή της σούπερ ληγκ την έκανε γαργάρα και απάλλαξε την Κέρκυρα με την καραμπινάτη πονηριά της στο θέμα της εικονικής αλλαγής μεγαλομετόχου. Χρειάστηκε να καταφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων ο Λεβαδειακός για να εκδιωχθεί από τη σούπερ ληγκ η ομάδα του νησιού.

Κακώς κυκλοφορούν σενάρια σωτηρίας της Κέρκυρας, επειδή θα προσφύγει στο Διαιτητικό Όργανο της ΕΠΟ. Η υπόθεση είναι τελειωμένη! Αν, τελικά, κάνει την κίνηση η Κέρκυρα θα απορριφθεί ως απαράδεκτη. Οριστικά, λοιπόν, ο Λεβαδειακός καταλαμβάνει την θέση της στο μεγάλο πρωταθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

Με προπονητή Δ' Εθνικής στη σούπερ ληγκ