ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΤΟΥ ΠΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

πηγή: Intime
 

Φαρμακωμένος ο φίλος μου ο βάζελος. Πενήντα χρονώ παλληκάρι, δημοσιογράφος, εκτός ποδοσφαίρου, οικογενειάρχης, τον πότισε φαρμάκι ο αποκλεισμός από ομάδα του Αζερμπαϊτζάν. Όλη την ημέρα ήταν αμίλητος. Δεν του έβγαζες λέξη. Σου λέω το πήρε πολύ βαρειά.

Τι να του πω, σε ρωτάω. Ότι κι εγώ δεν το χωνεύω ακόμα να μην κερδίσει την Καμπάλα. Να φάει δύο τεμάχια στη Λεωφόρο απ' αυτή την ομάδα. Έτσι για να τον παρηγορήσω.

Οπαδός είναι ο άνθρωπος, όμως όχι κορόιδο. Δεν μου το λέει, αλλά καταλαβαίνω τη σκέψη του. Δεν τον πονάει τόσο η ντροπή του 2-2, όσο ότι βλέπει ξεκάθαρα πως η ομάδα δεν τραβάει. Ότι ο Παναθηναϊκός έχει κοντύνει. Με τα ψέματα θέλει να κάνει πρωταθλητισμό στην Ελλάδα και να αρπάξει τα πακέτα στην Ευρώπη.

Μιλάμε για πολύ Παναθηναϊκό το φιλαράκι. Μιλάμε ότι υποφέρει ο άνθρωπος, λες και είναι μια προσωπική, μια οικογενειακή υπόθεση γι' αυτόν ο Παναθηναϊκός. Και επειδή βλέπει σε ποιο λούκι έχει πέσει η ομάδα μετά την πολυμετοχικότητα, γίνεται σαμουράι του μεσαίωνα. Δεν μιλάει, δεν βρίζει κανέναν Αλαφούζο, Αναστασίου, παίκτες.

Με άδειο πουγκί, με τα ψέματα, πώς να είναι Παναθηναϊκός ο... Παναθηναϊκός. Πάλι καλά. Ευτυχώς που τουλάχιστον στην Ελλάδα κρατιέσαι ακόμα, λόγω... φανέλλας! Αυτό είναι το μέγα περουσιακό στοιχείο του βάζελου. Το βαρύ όνομά του. Αυτό τον έχει σώσει.

Διαβάστε ακόμα:

Δύσκολο να διώξει Αναστασίου ο Αλαφούζος