Ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΑΡΗ!

 

Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας. Και πώς να μη δουν άλλα και να ακούσουν τα αυτάκια μας όταν κάποια περίεργα και σοκαριστικά σαν πλάνα άγριας τσόντας ξεβρακώνονται μπροστά στις κάμερες της καθημερινότητας. Μετά από 60 χρόνια στον Άρη, όπως δηλώνει, ο σύντροφος Λάζαρος Παπαδόπουλος, της διοίκησης του ερασιτέχνη, τα παράτησε εν όψει της σημερινής κρίσιμης γενικής συνέλευσης.

Σήμερα Δευτέρα αναμένεται να κληρώσει το όνομα του διαχειριστή του ποδοσφαιρικού Άρεως. Και επειδή παίζει χοντρά το όνομα Θόδωρος Καρυπίδης, του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Βέροιας, ο περί ου ο λόγος Παπαδόπουλος Λάζαρος... βγήκε σε παραίτηση. Γιατί;

Επειδή, όπως υποστηρίζει ο σύντροφος Λάζαρος, ο συνεπής υπηρέτης του Άρεως, ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης, ο συνιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βέροια, ψάξε βρες τι ακριβώς.

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της Βέροιας, εκείνος που βρέθηκε μπλεγμένος στην υπόθεση της καταγγελίας για στημένο ματς με τον Ολυμπιακό, πούλησε στον άλλονα, που εκτός από την «βασίλισσα» θέλει και τον θεό του πολέμου.

Ο Βαρδινογιάννης ξεκίνησε να στήνει παραρτήματα, ακολούθησε ο Μαρινάκης και συνεχίζει ο Σαββίδης. Έτσι πάει; Και όπως ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού με... παραρτηματική σκοπιμότητα ξεφορτώνει δανεικούς παίκτες επιλεκτικά σε ΠΑΕ της αρεσκείας του, έτσι θα γίνει αύριο και με τον Ρώσο! Έβαλε πόδι στην Βέροια, σύμφωνα με την καταγγελία Λάζαρου Παπαδόπουλου, και από... σπόντα θα ελέγχει, μέσω Καρυπίδη, και τον Άρη.

Μη δούμε αύριο τον Μπερμπάτωφ στον Άρη! Γιατί, όχι. Εάν με τον Καρυπίδη μπροστινό ο Ιβάν είναι και ιδιοκτήτης στον Άρη, μετά τον ΠΑΟΚ να στείλει τον Βούλγαρο στο άλλο μαγαζί του. Στον Άρη.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί έκανε την μπαλκονάτη δήλωση για τον Μπερμπάτωφ ο Κούδας