ΠΑΤΗΣΕ ΝΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΕΣΚΑΣΑΝ Ο ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ

πηγή: Intime
 

Τι μπορείς να πάθεις αν ανοίξεις το στόμα σου. Να πεις και πράγματα που δεν θέλεις. Που ούτε καν σκεπτόσουν να τα βγάλεις στον αέρα. Την πάτησε, τελικά, ο σοβαρός Νίκος Νταμπίζας. Συνέντευξη έδωσε, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και πάτησε σε νάρκες.

Εδώ και μήνες είναι παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Νταμπίζας, σχεδόν έχει ξεχαστεί ότι υπήρχε τεχνικός διευθυντής. Και ξαφνικά, από το πουθενά, σα να ένοιωσε την ανάγκη να πληροφορήσει τους ιστορικούς του μέλλοντος τι είχε συμβεί τον πρώτο καιρό στον μεταπολυμετοχικό Παναθηναϊκό, ο Νίκος Νταμπίζας με το νι και το σίγμα τα είπε όλα, κάλυψε κάθε σκοτεινό κεφάλαιο στα αποδυτήρια της ομάδας.

Για να... βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, να αποφεύγει τις γκέλες στο μέλλον. Για να... συμβουλεύσει τον Αλαφούζο που είναι άσχετος από ποδόσφαιρο πως να συμπεριφέρεται στο τεχνικό τμήμα. Για να ενημερώσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Δεν μπορείς να ξέρεις τα κίνητρα του Νταμπίζα, που είναι ολοφάνερο ότι έχει καλές προθέσεις, όμως εύκολα θα παρεξηγηθεί.

Κατ' αρχήν ο Νταμπίζας επιβεβαίωσε αυτό που πρώτος είχε γράψει ο αποδυτηριάκιας. Ότι τον «έστειλε» στον Παναθηναϊκό, αυτόν τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο Καραγκούνης. Και ότι ο Αλαφούζος δεν ήθελε τον Καραγκούνη, τον οποίον όμως «δούλευε» ότι θα τον πάρει στον Παναθηναϊκό, για να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα που τον γέννησε ποδοσφαιρικά.

Τελικά. Τι «βγαίνει» από τη συνέντευξη. Ότι ο Νταμπίζας ήταν «δίδυμο» με τον Αναστασίου, αλλά στην πορεία ο προπονητής έγινε πρόεδρικός και τον «πούλησε». Ότι ο Νταμπίζας άρχισε να μετράει μέρες όταν προσελήφθη ο... Φύσσας. Ότι ο Αλαφούζος άλλα του έλεγε του Νταμπίζα, άλλα έκανε και μια μέρα τον καθάρισε σαν αυτό.

Διαβάστε ακόμα:

Να ποια είναι η αληθινή σωτηρία του Αρη