ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟ Η ΕΞΕΔΡΑ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ

πηγή: Intime
 

Ποιος διοικεί τον Παναθηναϊκό; Σιγά τα δύσκολα!

Ρώτησα. Στον Παναθηναϊκό ποιος κάνει κουμάντο, ποιος π.χ. αποφασίζει να παραμείνει προπονητής ο Αναστασίου, να απομακρυνθεί. Ποιος; Είπαμε. Σιγά τα δύσκολα.

Αυτός που διοικεί την Ελλάδα. Αυτός ο ίδιος είπε «Τέλος ο Αναστασίου». Ο ελληνικός λαός. Ο λαός του Παναθηναϊκού.

Άσε τις μαλακίες που λένε. Ότι όλα γίνονται ερήμην του λαού. Πρόεδρος στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ο Αλαφούζος, ο οποίος δεν ήθελε να διώξει τον προπονητή. Να, όμως, που δεν μπορούσε να τον κρατήσει άλλο. Εκτός κι αν αποφάσιζε το αναμενόμενο, να παίζει μπάλλα η ομάδα και η εξέδρα να φωνάζει Φύγε Αναστασίου, Φύγε Αλαφούζο.

Παρακάτω. Φταίει ο Αναστασίου που η ομάδα δεν είναι πρώτη στη βαθμολογία κι είναι δεύτερη; Αυτές οι ερωτήσεις είναι ψιλά γράμματα και απαιτούν... ανάλυση, λογική, ψυχραιμία. Άρα, είναι εκτός παιχνιδιού.

Η ομάδα θα συνέλθει χωρίς Αναστασίου; Άγνωστο. Ο κόσμος έδιωξε τον Αναστασίου, υποχρέωσε τον Αλαφούζο να τον τελειώσει, επειδή δεν είναι ανεκτές οι ήττες από Καμπάλες και Πανιώνιους. Και οι κακές εμφανίσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Το ποια είναι η συνέχεια στον Παναθηναϊκό, πάλι ο λαός θα αποφασίσει. Ο Αλαφούζος, βέβαια, διαχειρίζεται την κατάσταση, αλλά δεν είναι αυτός ο αποφασίζων τελικά. Η εξέδρα, χωρίς το Πολιτικό Γραφείο της, και χωρίς την Κεντρική Επιτροπή της, θα εγκρίνει ή, όχι τα πεπραγμένα του Αλαφούζου.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Αλαφούζος διέκοψε με Αναστασίου