Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΕΤΥΧΕ, Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΠΕΤΥΧΕ;

πηγή: Intime
 

Ο Αναστασίου απέτυχε, τελικά στον Παναθηναϊκό; Δυστυχώς και δυστυχέστατα ασφαλής απάντηση δεν υπάρχει. Όπως τόσο εύκολα μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι μ' έναν άλλον προπονητή ο Παναθηναϊκός θα πήγαινε καλύτερα, θα έπαιρνε πρωτάθλημα, έτσι να πει το αντίθετο! Ότι αυτός ο Παναθηναϊκός ήταν αδύνατον να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο, να είχε άλλη τύχη στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη με διαφορετικό προπονητή.

Με το ποδόσφαιρο είσαι καταδικασμένος στη θολούρα. Επιχειρηματολογείς κάνοντας το μαύρο, άσπρο, και αντίθετα, το άσπρο, μαύρο. Λέμε για τον προπονητή. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν επηρεάζει τη γενική αγωνιστική εικόνα της ομάδας; Ασφαλώς. Ασφαλέστατα.

Ερώτηση. Ας δεχθούμε ότι ο Αναστασίου είναι αποτυχημένος. Ότι δεν ήταν στα μέτρα του Παναθηναϊκού. Ο Αλαφούζος; Τι είναι αυτός, αποτυχημένος, πετυχημένος.

Εγώ λέω ότι δεν είναι απλά πετυχημένος, είναι σούπερ πετυχημένος ο Αλαφούζος. Παρέλαβε έναν Παναθηναϊκό σε άθλια οικονομική κατάσταση, εγκαταλελειμμένο από τους πρώην πολυμετόχους του και τα καταφέρνει να κρατάει την ομάδα στο δεύτερο ταμπλώ. Με τα ψέματα. Με φραγκοδίφραγκα.

Γιατί οι παοκτσήδες δεν μανουριάζουν για τον σύντροφο Ιβάν Σαββίδη; Τον αποτυχημένο. Αυτόν που δεν έχει προσθέσει ούτε γραμμάριο στο ειδικό βάρος του ΠΑΟΚ εδώ και 4 χρόνια. Να σου πω. Δεν έχει φάει τα μπουγέλα της ζωής του ο Ιβάν διότι βάζει το χέρι στην τσέπη. Αυτό δεν είναι επιτυχία, ομως.

Η μαγκιά είναι του Αλαφούζου. Που δεν βάζει λεφτά, δηλαδή δεν χρεώνει τον ήδη καταχρεωμένο Παναθηναϊκό και με τα ψέματα, με τα παραμύθια δείχνει την πλάτη του σ' όλους εκτός από τον Ολυμπιακό.

Εύκολο να πεις Διώξτε τον προπονητή, είναι λίγος. Να φύγει και ο πρόεδρος, λίγος είναι κι αυτός. Το δύσκολο είναι να μπορείς να τους μετρήσεις. Να, όμως, που στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ζυγαριά. Ο καθένας βάζει τον πήχυ όπου γουστάρει.

Διαβάστε ακόμα:

Και για Αλαφούζο η εξέδρα θα αποφασίσει