ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ... ΨΑΡΕΨΕ ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

πηγή: Intime
 

Όλα έγιναν κάτω από πίεση, μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό. Οι ανεπαρκείς Βόκολος και Φύσσας άρχισαν να ψάχνουν τον αντικαταστάτη προπονητή, παρ' ό, τι εδώ και μήνες ο Αναστασίου βρισκόταν στην πύλη εξόδου.

Η επιλογή προπονητή είναι κεφαλαιώδους σημασίας σε μια ΠΑΕ με στόχους υψηλούς. Απόφαση θεμέλιο είναι να προτιμηθεί αυτός κι όχι εκείνος ο προπονητής. Το ζόρι για τον Παναθηναϊκό είναι ότι υποχρεώθηκε να αλλάξει το αφεντικό στα αποδυτήρια στη μέση της σαιζόν. Και, τελικά, συμφώνησε με ποιον;

Με κάποιον που δεν τον ήξερε. Με κάποιον που δεν έχει ιδέα για τον Παναθηναϊκό. Το πιο σπουδαίο είναι ότι ο άπειρος Ιταλός Αντρέα Στραματσόνι είναι αυτός που θα κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του, όχι ο Παναθηναϊκός, όπως ανόητα γράφουν οι παπαρολόγοι.
Ποια νέα αρχή, για τον Παναθηναϊκό! Η ομάδα σ' ένα ξεκαθαρισμένο τοπίο στο πρωτάθλημα, όπου ο Ολυμπιακός είναι εκτός ανταγωνισμού, βρίσκεται στην 2η θέση και πορεύεται με κεκτημένη ταχύτητα. Αυτή που μπορεί. Ποια... νέα αρχή!

Εν όψει, μάλιστα, του ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκό, σε σχεδόν άριστη ψυχολογική κατάσταση σήμερα, μόνον σα θύμα, όπως η ΑΕΚ του 4-0 από τον πρωταθλητή, δεν εμφανίζεται στο ντέρμπυ της Κυριακής.

Η αρχή, η νέα αρχή είναι του Στραματσόνι, που γι' αυτόν αποτελεί λαχείο, ο πρώτος τυχερός του λόττο, η απόφαση του Παναθηναϊκού να τον προσεγγίσει. Περισσότερο από τα όποια χρήματα που προβλέπει η συμφωνία του με την ΠΑΕ της Αθήνας, για τον Ιταλό έχει σημασία να πετύχει σε μια ομάδα με βαρύ όνομα σήμερα και ελαφρύ οπλισμό.

Διαβάστε ακόμα:

Απο Ιντερ, σε Ουντινέζε και σήμερα Παναθηναϊκό