ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ... ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!

πηγή: Intime
 

Είδα αυτή τη Κράσνονταρ, αν την λέω καλά, στο παιχνίδι της με την Ντόρτμουντ. Σοβαρή ομάδα. Καμμία σχέση με το καφενείο του ΠΑΟΚ. Αγωνίστηκε με συγκεκριμένο πλάνο. Και, μάλλον δεν είναι τυχαίο, έπιασε ήδη 10 βαθμούς στον όμιλο. Ο ΠΑΟΚ;

Δεν βλέπουν τα χάλια του ΠΑΟΚ και μια ζωή στο παραμύθι. Να είστε λιοντάρια. Να τα δώσετε όλα για την... πρόκριση. ΠΑΟΚάρα ομαδάρα, ο Τουντώρ τους φτιάχνει, τους κάνει ντόπες.

Αστειότητες. Γι' αυτό προσλήφθηκε ο Τουντώρ, ρε, για να κάνει ψυχολογικό ντόπιγκ. Και ο Άρνεσεν για να επιβλέπει το... κτίσιμο. Και να λένε ποια είναι η Καμπάλα και ποια είναι αυτή η Κράσνονταρ. Ο ΠΑΟΚ ποιος είναι; Αυτός που βλέπουμε στο πρωτάθλημα. Και στο γιουρόπα με τις άγνωστες ευρωπαϊκές ομάδες, τις Καμπάλες και τις Κράσνονταρ.

Μου λες, σε παρακαλώ, τι θα γίνει αν δεν κερδίσει ο ΠΑΟΚ στην Καλλονή; Αν δεν ξέρεις εσύ τι θα γίνει, να σου πω εγώ. Έτσι και χάσουν οι παοκτσήδες καλύτερα να μη γυρίσουν στη Θεσσαλονίκη. Να μπερδευτούν με τους πρόσφυγες που κυκλοφορούν στο νησί. Σα να τους κυνηγάνε οι τζιχαντιστές.

Διαβάστε ακόμα:

Κατάργησε τον Μπερμπάτωφ ο Τούντωρ