ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΤΟ... ΑΙΔΟΙΟ ΓΙΑ ΗΡΑΚΛΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

πηγή: Intime
 

Όχι, ρε! Όχι κι αυτό, ρε. Ο Παναθηναϊκός, λέει, άρχισε τα κουβαρνταλίκια και το... πριμ ισχύει, όπως στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Κερδίστε τις γεροντοκόρες και θα τσεπώσετε το ίδιο πακέτο σα να παίρνατε το τρίποντο από τον Μαρινάκη.

Και μπήκε στο παιχνίδι και η άλλη προεδράρα του Ηρακλέους. Έξτρα πριμ κι αυτός στο ματς με τον Παναθηναϊκό που, για να μη ξεχνιόμαστε βγήκε πάλι στη γύρα να μαζέψει λεφτά από τους πρώην πολυμετόχους.

Είστε λάθος, κύριοι. Απλά μας υπενθυμίζετε ότι τίποτα δεν άλλαξε εδώ και 80 χρόνια. Τι κι αν λέτε το μαγαζί ότι είναι ερασιτεχνικό, ημιεπαγγελματικό, αμειβόμενο, επαγγελματικό, επιχειρηματικό. Τα βιβλία της εφορίας παραμένουν της ίδιας κατηγορίας. Πάντα. Και είναι της κατηγορίας μπακάλικου.

Μια παροιμία λέει «Έλα, μουνί, στο τόπο σου». Το λένε αυτό όταν ξεσαλώνει η κυρία. Όταν δεν κάνει η ίδια ό, τι πρέπει, αλλά το «αυτό» της την κάνει σουρτούκα. Να ξεφεύγει.

Αν υπάρχουν λεφτά περισσευούμενα, διαθέσιμα, τότε να τα επενδύσετε σωστά στις εταιρείες σας, κύριοι. Όχι με περιττά χαρτζηλίκια στους παίκτες, για να κάνετε προσωπική επίδειξη. Με επαγγελματίες έχετε να κάνετε που, υποτίθεται, γνωρίζουν τι θα κάνουν και χωρίς οικονομικές «ενέσεις».

Διαβάστε ακόμα:

Ετσι πηδάει τη γκόμενα ο Στραματσιόνι