Ο ΟΡΟΣ ΤΖΙΓΓΕΡ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

πηγή: Intime
 

Το λέω από την αρχή και το υπογράφω με την αξιοπιστία του αποδυτηριάκια. Βεβαίως υπάρχει στη σκέψη του Ιωάννη-Τζίγγερ-Βαρδινογιάννη η επιστροφή στον Παναθηναϊκό. Βεβαίως το κεφάλαιο Παναθηναϊκός δεν είναι ξεγραμμένο για την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Βεβαίως σ' αυτή τη φάση το τελευταίο που παίζει είναι να θέλει να «σώσει» τον Παναθηναϊκό ο πρώην μεγαλομέτοχος.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο διάδοχος, ο μετά τον Βαρδή Βαρδινογιάννη στο θρόνο της οικονομικής αυτοκρατορίας, ο Τζίγγερ δεν μπορεί να ξαναβρεθεί εδώ και τώρα(!) πάλι στον Παναθηναϊκό. Πώς θα γίνει αυτό;

Έναν, μονάχα έναν όρο θέτει ο μεγαλύτερος από τους πέντε απογόνους του Βαρδή Βαρδινογιάννη, που αυτές τις ημέρες συμπληρώνει τα 82 του χρόνια. Να ζητήσουν οι οργανωμένοι, όχι ο ίδιος ο Τζίγγερ, να τον... προσκυνήσουν. Συγκεκριμένα:

1. Να δηλώσουν μετάνοια, ότι ήταν λάθος τους που έβριζαν τον ίδιον και την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

2. Να μη ξαναπατήσουν στο γήπεδο για ένα χρόνο τουλάχιστον, να διαλύσουν την Θύρα 13, την Παναθηναϊκή Συμμαχία, οτιδήποτε αφορά οργάνωση του λούμπεν παναθηναϊκού προλεταριάτου.

Ξεκάθαρα πράγματα. Επαναλαμβάνω. Οι δεσμοί, όμως μόνον ιστορικοί, παραμένουν ανάμεσα στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και τον Παναθηναϊκό. Επιθυμία επιστροφής δεν υπάρχει. Θα γίνει, όμως, πραγματικότητα να αναλάβει πάλι το κουμάντο στην ΠΑΕ ο Τζίγγερ ένα χρόνο μετά αφού πρώτα δηλώσουν υποταγή και... εξαφάνιση οι οργανωμένοι.

Αυτός είναι ο «όρος» του 54χρονου Τζίγγερ ο οποίος σήμερα ούτε καν παρακολουθεί από ραδιόφωνο και τηλεόραση παιχνίδια της ομάδας. Άρα; Δεν είναι στο χέρι του ίδιου του Βαρδινογιάννη η επάνοδός του στην ανώνυμη εταιρεία, όσο αυτών που τον έδιωξαν.

Διαβάστε ακόμα:

Ευτυχώς που δεν έπαιξε με Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός