Ο ΣΠΑΤΑΛΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

πηγή: Intime
 

Για κάνε το λογαριασμό πόσο κοστίζουν στον Ολυμπιακό όλοι αυτοί οι πρωτοσέλιδοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν και πλέον τους έχουν για... ξου; Να σου πω εγώ και θα είμαι μέσα. Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε με ακριβή νούμερα, πόσο συγκεκριμένα επιβαρύνουν το ταμείο της ΠΑΕ το χρόνο, σύμφωνα με τα συμβόλαιά τους οι διάφοροι Καμπιάσοι και Πουλίδοι, Ερνάνιδες και Φινμπόγκασον.

Μιλάμε για εκατομμύρια. Μιλάμε ότι μια μεσαία ΠΑΕ της σούπερ ληγκ έχει ετήσιο μπάτζετ όσο οι μισθοί των φιρμάτων που πήρε μόλις το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός και σήμερα εκτιμά ότι δεν τους χρειάζεται.

Θα μου πεις κι έχεις δίκαιο ότι είναι αδύνατον μια ΠΑΕ να πέσει διάνα, να πιάσει το 100% των μεταγραφών της. Άλλο αυτό, κι άλλο αυτό με τον Ολυμπιακό που κάθε χρόνο ξεφορτώνει παικταράδες, πολύ περισσότερους απ' όσους χρειάζεται.

Γιατί να είναι τόσο λαρτζ ο Μαρινάκης στις μεταγραφές, θα αναρωτηθεί κάποιος. Επειδή έχει λεφτά. Επειδή τα παίρνει από την ΟΥΕΦΑ με τη συμμετοχή του στο τσάμπιονς ληγκ. Επειδή ξέρει τι κάνει! Επιχειρηματίας είναι ο άνθρωπος, όχι κάποιο κορόιδο και έχει τις δικές του σκοπιμότητες για να κινείται μ' αυτόν τον... πολυέξοδο και σπάταλο τρόπο στις μεταγραφές. Στους παίκτες που παίρνει και που δίνει.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ολυμπιακός δικαιούται μεγαλύτερη εύνοια από τη διαιτησία