Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΝΑ 'ΣΑΙ ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!

πηγή: Intime
 

Τεράστια μαγκιά να μπαίνεις στη θέση του άλλου. Από την άλλη είναι της πλάκας εκείνος που σχολιάζει κάποιον χωρίς να συναισθάνεται το ζόρι του. Ο Δημήτριος Μπερμπάτωφ, όνομα μεγάλο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, ένας διεθνής, εννοώ με διεθνή αναγνώριση επαγγελματίας υποφέρει σήμερα στον ΠΑΟΚ. Για σκέψου να ήσουν εσύ ο Μπερμπάτωφ. Ένας παικταράς, αλλά και έμπειρος, όχι χθεσινός, που είναι σκέτη «νούλα» με τη φανέλλα του δικεφάλου.

Μιλάμε και βουλγάρικα, άμα λάχει. «Νούλα» στη γλώσσα του Μπερμπάτωφ σημαίνει μηδέν, σημαίνει τίποτα.

Επί του θέματος.Είναι που είναι ένας... Περπάτωφ στον ΠΑΟΚ ο Μήτσος, για αντιαθλητική ενέργεια άρπαξε και μια κόκκινη με την ΑΕΚ. Κι όλοι τον έστησαν στο εδώλιο. Σωστό. Μόνο που δεν έλαβαν υπ' όψιν τους ότι και ο Μπερμπάτωφ έχει αίμα. Και κάποια στιγμή αντέδρασε όταν ο αντίπαλος το 'χε παρεξηλώσει. Τον έσπρωχνε, τον τράβαγε, μήπως του έχωνε και τίποτα μπινελίκια, αφού το κοράκι ήταν στραβό, δεν είχε πάρει πρέφα όπως είχε υποχρέωση.

Τι κάνει σήμερα ο Βούλγαρος στον ΠΑΟΚ; Πιο σωστό είναι να αναρωτηθεί κανείς τι σκέπτεται. Ασφαλώς δεν ήρθε στη Θεσσαλονίκη για να διασυρθεί. Ούτε, φαντάζομαι, για να τελειώσει το ποδόσφαιρο τούτη τη σαιζόν.

Το αναμενόμενο, λέω εγώ, θα ήταν να σηκωθεί να φύγει. Μόνος του. Μην περιμένει να τον σουτάρουν. Επειδή δεν του βγαίνει το έργο στον ΠΑΟΚ. Αρνούμαι να δεχθώ ότι δεν προσπαθεί. Ότι δεν θέλει να παίξει, να είναι ο Μπερμπάτωφ, γαμώ το στανιό μου.

Να, όμως, που δεν έχει να προσθέσει τίποτα στον ΠΑΟΚ ο Μπερμπάτωφ. Ούτε ο ΠΑΟΚ έτσι σκορπιός που είναι, μία έτσι, μία αλλοιώς, είναι σε θέση να βάλει φωτιά στον Βούλγαρο, να του ανάψει τη μηχανή.

Αν το πάρει «προσωπικά» που λέμε, υπάρχει περίπτωση να γίνει... Μπερμπάτωφ; Δύσκολο. Σχεδόν απίθανο. Ύστερα είναι και το άλλο. Για να ματαγίνει... Μπερμπάτωφ, μέχρι πόσο να περιμένουν στον ΠΑΟΚ, κι εννοώ στον κόσμο της ομάδας. Στην ΠΑΕ δεν υπάρχει καμμία σκέψη, καμμία πρωτοβουλία, παίζει μόνον ό,τι έρθει, όπως κάτσει η δουλειά σε κάθε ζήτημα.

Τα πτώματα που διοικούν τον ΠΑΟΚ δεν μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα, να δώσουν λύσεις, να διώξουν τα προβλήματα.

Διαβάστε ακόμα:

Είμαι άντρας και το κέφι μου θα κάνω με Μπερμπάτωφ