ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, ΟΧΙ ΕΓΩ!

πηγή: Intime
 

Με τον αέρα της τσέπης του μιλάει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης. Και λέει αλήθειες, άλλο αν δεν τις αναδεικνύουν οι δημοσιογράφοι που μιλάνε μαζύ του. Δεν τον αντιμετωπίζουν κριτικά, άλλωστε. Όχι μόνον αυτόν, τον κάθε «μεγαλοπαράγοντα» της κάθε μεγάλης ομάδας.

Τελειώνει το ντέρμπυ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης λέει ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος από την φιλοξενία στο Καραϊσκάκη. Μήπως του πέταξαν τίποτα μαρίδες, κανένας δεν τον σχολίασε σχετικώς. Επειδή στην Τούμπα στολίζουν τον πάγκο του Ολυμπιακού μόνον με γάβρους.

Να σοβαρευθούμε. «Οι Έλληνες πρέπει να αλλάξουν» είπε ο Ιβάν ο τρομερός. Κανείς σοβαρός δεν διαφωνεί. Πράγματι φταίνε και οι Έλληνες, γάβροι, βάζελοι, παοκτσήδες, αεκτζήδες, νεοδημοκράτες, πασοκτζήδες, συριζαίοι, χρυσαυγίτες, οι πάντες. Δεν φταίνε μόνον οι... πολιτικοί, ούτε μόνον οι δανειστές.

Το ερώτημα είναι γιατί επενδύει επιχειρηματικά στην Ελλάδα ο Ιβάν Σαββίδης. Σε μια χώρα που οι κάτοικοί της, οι πολίτες της, οι ψηφοφόροι είναι για κλάματα. Χρειάζονται επειγόντως... αλλαγή. Να αλλάξουν μυαλά. Πρακτικές. Συμπεριφορές.

Δεν νομίζω ότι ο Ιβάν έκανε μεταγραφή επιχειρηματική, επεκτάθηκε επιχειρηματικά στην Ελλάδα για να αλλάξει ο ίδιος. Ούτε σαν έξυπνος άνθρωπος περιμένει να αλλάξουν και οι παοκτσήδες, για τους οποίους σε κάθε ευκαιρία βγάζει το παράπονό του.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρινάκη - Σαββίδη, δώστε τα λεφτά σας στους πρόσφυγες