ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Πλάκα πλάκα ζούμε στην εποχή του... Κοντονή. Ποιος να το 'λεγε! Ένας τίποτας, ένας κανένας, ένας ανίκανος να επηρεάσει τα πράγματα προς το καλύτερο και προς το χειρώτερο, δεσπόζει σε προσωπική προβολή. Χωρίς να κάνει κάτι, πέρα από το ότι πίνει καφέ στο γραφείο του. Ναι, αυτό είναι καρατσεκαρισμένο ότι το διαπράττει.

Γίνανε οι τσαμπουκάδες προχθές στο Περιστέρι, στο ματσάκι Ατρόμητος-ΑΕΚ και η υπουργάρα περιμένει, λέει, τις εκθέσεις των παρατηρητών κι άλλων παρατρεχάμενων για να αποφασίσει. Αν θα ρίξει καμμιά καμπάνα. Αν θα διακόψει το πρωτάθλημα. Η κατάντια.

Ο υπουργός, μάλιστα ο αριστερός, ο υποτίθεται αποφασισμένος να κάνει παρεμβάσεις πολιτικές και ουσιαστικές για να γκρεμίσει το νοσηρό γίγνεσθαι και να αναπνεύσει ο χώρος με υγεία και ανάπτυξη, έχει αναλάβει ρόλο μπόγια. Εισαγγελέα. Δήμιου.

Το Σάββατο γίνεται το ντέρμπυ ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ και ο Πόντιος Πιλάτος του πρωταθλήματος αφού πλύνει τα χέρια του θα αποφασίσει με βάση τη συμπεριφορά των χούλιγκαν. Αν είναι σαν τα παιδιά του κατηχητικού τότε το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά. Αν όχι, τότε το πρωτάθλημα θα διακοπεί με παπική βούλα του αρχικαρδινάλιου Κοντονή Σταύρου.

Τότε, η τύχη της σούπερ ληγκ κρίνεται από την αλητεία των γηπέδων, όχι από την απόφαση του Κοντονή Σταύου να βάλει τέλος στο χειρώτερο πρωτάθλημα της γης. Επιτέλους! Είναι για γιαουρτόπιτες η... ευαισθησία του συντρόφου τίποτα και η... πολιτική του βούληση. Αυτό το ξευτυλέ ολέ πρωτάθλημα έχουμε διότι έτσι το θέλουμε, διότι το ανεχόμαστε, διότι μας εκφράζει.

Αν, λοιπόν, θέλει να βάλει την προσωπική του σφραγίδα, την κομματική σφραγίδα του Σύριζα ο ανύπαρκτος Κοντονής Σταύρος, ας το κάνει. Όχι, όμως, να... περιμένει να δράσει... όταν και... αφού θα δώσουν μια άλλη τρομοκρατική παράσταση οι τζιχαντιστές μιας ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κοντονής έχασε την επαφή με τον Τσίπρα