Ο ΠΑΟΚ ΦΤΑΙΕΙ, ΟΧΙ ΕΓΩ, ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ

πηγή: Intime
 

Όταν μιλάει ο ατζέντης του είναι σα να μιλάει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Όπως ο δικηγόρος εκπροσωπεί τον πελάτη του στο δικαστήριο. Όπως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέει αυτά που δεν θέλει να βάλει στο στόμα του ο πρωθυπουργός. Είναι, όμως, σα να μιλάει εκείνος.

Άσε τι λέει στο ψιθυριστό ο Μπερμπάτωφ και τι στο επικοινωνιακό ο εκπρόσωπός του, κάποιος Εμίλ Ντάντσεφ. Υπάρχουμε κι εμείς. Εγώ, εσύ, ο καθένας που δεν κυκλοφορεί με μυαλό μαϊμούς, ούτε γορίλα. Λοιπόν. Η καλύτερή τού του Βούλγαρου που ο ΠΑΟΚ έχει τα μαύρα του χάλια.

Για σκέψου τη θέση του παικταρά Μπερμπάτωφ σ' έναν ΠΑΟΚ γαμάτο. Θα ήταν για κλούβια αυγά και σάπιες ντομάτες. Ενώ τώρα μας λέει «Εγώ δεν φταίω, ο ΠΑΟΚ δεν με βοηθάει να παίξω αυτό που θέλω...». Μάλιστα, κύριε. Αυτό είπε, μάλλον αυτό εννοεί με τα δικά του λόγια ο Αιμίλιος Ντάντσεφ.

Άφησα το καλύτερο για το τέλος. Ο Ντάντσεφ, δηλαδή ο Μπερμπάτωφ, ξεκαθάρισε και το άλλο. «Ναι, ο πελάτης μου στον ΠΑΟΚ παίρνει πολλά, πάρα πολλά λεφτά, διότι όλοι έχουν την τιμή τους, πληρώνεσαι ανάλογα με το όνομά σου... Αυτό το γνωρίζει ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ». Πήρες χαμπάρι;

Κύριε Ιβάν, στα πήραμε, αλλά κι εσύ αγόρασες φίρμα. Μην περιμένεις να παίξουμε και μπάλλα. Όχι και τα δύο! Μ΄ ένα συμβόλαιο να έχεις απαίτηση να αγοράσεις και brandname και αγωνιστική προσφορά.

Διαβάστε ακόμα:

Και το σλιπάκι του Ιβάν πήρε ο Αρνεσεν