ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ Ο ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

πηγή: Intime
 

Παγκόσμιο γεγονός είναι αυτό που συνέβη τούτη τη σαιζόν στον Παναθηναϊκό. Δεν έχει ξαναγίνει σε σοβαρή ομάδα, δεν μιλάμε για τίποτα καφενεία, ψησταριές, μπυραρίες, ορθάδικα, κωλάδικα, μασατζήδικα, σουβλατζήδικα. Ο Παναθηναϊκός θεωρείται και είναι σοβαρό μαγαζί.

Ποιο είναι το πρωτοφανές στα χρονικά που προέκυψε στον Παναθηναϊκό του 2015-16. Ξεκίνησε για να πάρει το πρωτάθλημα και στο μέσον της σαιζόν προχώρησε σε 9 μεταγραφές! Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός ακύρωσε τη μισή του ομάδα. Δεν αποκλείεται η ΠΑΕ που διέκοψε τη συνεργασία με τον προπονητή, τον Αναστασίου, να μην έχει εμπιστοσύνη και στην άλλη μισή της μισής του ομάδας. Πόσες, όμως, περισσότερες μεταγραφές να γίνουν τον Ιανουάριο;

Από την άλλη, η ΠΑΕ δεν εγκαταλείπει το επικοινωνιακό σέρβις προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ότι Μας πολεμάει το κράτος, η ΕΠΟ, η διαιτησία, η εγκληματική οργάνωση. Και από κοντά, πριν φθαρεί η αξιοπιστία του νέου προπονητή Στραματσόνι, οι έγκυρες δημοσιογραφικές πένες του Παναθηναϊκού περνούσαν τη γραμμή ότι το κουμάντο στην ομάδα το έχει ο...Ιταλός. Ποιος; Ένας περαστικός, δηλαδή.

Δεν είναι κάτι περισσότερο ο Αντρέας Στραματσόνι από κάποιον που σήμερα είναι κι αύριο είναι χαίρετε. Μόνον αν ήταν της πλάκας αφεντικό, που δεν είναι σε καμμία περίπτωση, ο Ιωάννης Αλαφούζος θα παρέδιδε όλες τις εξουσίες στον Στραματσόνι. Ο προσωρινός προπονητής, δηλαδή, να αποφασίζει για το ποιοι παίκτες θα φύγουν, ποιοι θα έρθουν.

Στην πραγματικότητα ούτε ο Αλαφούζος αποφασίζει για τον Παναθηναϊκό. Τόσο για τις μεταγραφές, όσο και για κάθε άλλο ζήτημα. Αυτός που αποφασίζει είναι το ταμείο της ΠΑΕ. Η τσέπη, τα έσοδα της ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Στραματσόνι, ο Τσίπρας του Παναθηναϊκού