ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟΝ... ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ!

πηγή: Intime
 

Για τον Ολυμπιακό το αποψινό παιχνίδι έχει μια ξεχωριστή σημασία. Καμμία σχέση με τα ματσάκια στο ντόπιο πρωτάθλημα, ούτε και με τα ντέρμπυ κόντρα σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και
σία.

Εντάξει, αποκλεισμένος από το τσάμπιονς ληγκ ο πρωταθλητής, και η Άντερλεχτ δεν είναι το μεγάλο όνομα σήμερα. Είναι ομάδα Β' εθνικής στην Ευρώπη, δεν ανήκει στην κρεμ ντε λα κρεμ, όπως άλλωστε και ο Ολυμπιακός.

Η ρεβάνς, όμως, με την ιστορική ομάδα των Βρυξελλών δίνει μια προοπτική στον Ολυμπιακό. Να προκριθεί στους «16», έστω του γιουρόπα ληγκ, και την ελπίδα για ένα ακόμα βήμα περισσότερο. Ολυμπιακοί και αντιολυμπιακοί, ουδέτεροι και γενικά ποδοσφαιρόφιλοι θα πάρουμε θέση απέναντι στην τηλεόραση να δούμε μια αναμέτρηση με το δικό της χρώμα.

Μέσα στις πιθανότητες ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού. Ακόμα κι αν στο γήπεδο δούμε όλοι ότι αξίζει να προκριθεί η ελληνική ομάδα, τελικά να μη συνεχίσει άλλο στην Ευρώπη. Τι λες; Ότι είναι μαγκιά του Ολυμπιακού να αντέξει μια αποτυχία. Αυτό λες. Τότε δείχνει τη κλάση της η αληθινά μεγάλη ομάδα. Όταν δεν κλονίζεται σε μια ατυχία, αναποδιά, ακόμα κι έναν αναμενόμενο αποκλεισμό.

Έχασε από την Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός και κάποιοι γάβροι έβγαλαν μαντήλια από την κωλότσεπη να κλάψουν και άρχισαν τις γκρίνιες. Ώπα, ρε! Επειδή κέρδισες
στο Λονδίνο έγινες ίσα και όμοια; Δεν πάει έτσι. Να, όμως, που ο αποκλεισμός στο τσάμπιονς ληγκ έδωσε την ευκαιρία να βλέπουν στραβά και ανάποδα το ένα και το άλλο στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός το έχει το ματς. Είναι το φαβορί δικαιολογημένα. Δεν βγάζεις απ' έξω την άσχημη, όμως. Αν προκύψει, αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός, τότε θα δώσει τις πραγματικές του εξετάσεις, ότι πράγματι άλλαξε κλάση. Ότι έγινε μια ευρωπαϊκή ομάδα, που δεν την παίρνει από κάτω ένα κακό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμα:

Τι ξέρει για Σύλβα ο Τζόρτζεβιτς;