Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΕΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ

 

Οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες έχουν μπουκάρει στην Ευρώπη, αλλά το παγκόσμιο ποδόσφαιρο παραμένει στα χέρια των Ευρωπαίων. Πέτυχε η αντίσταση στους σεϊχηδες και τους εμίρηδες που για μια φορά ακόμα δεν κέρδισαν τις εκλογές της FIFA. Ο καράφλας Ιταλός δικηγόρος Τζιάνι Ινφαντίνο, γενικός γραμματέας της UEFA, μετά από ένα όργιο παρασκηνιακό είναι ο πρόεδρος στη μετά πλανηταρχιακή εποχή του Ελβετού Γιόζεπ Μπλάτερ.

Αντιληπτό ότι αν δεν έμπαινε στο παιχνίδι το FBI που έκανε τσακωτούς, μέσα σε ξενοδοχείο της Ελβετίας, παρακαλώ, τους πιστολάδες παράγοντες της συμμορίας Μπλάτερ, ο 80χρονος, ο εκλεγείς πέρυσι για 5η φορά πρόεδρος της FIFA, δεν θα γινόταν η έκτακτη γενική συνέλευση της παγκόσμιας συνομοσπονδίας ποδοσφαίρου την περασμένη Παρασκευή.

Επίσης, να αναφερθεί ότι αν δεν είχε τιμωρηθεί, αν δεν τον είχαν σουτάρει και τον πρόεδρο της UEFA Μισέλ Πλατινί, αυτός, ο Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής θα ήταν σήμερα ο νέος πρόεδρος της FIFA.

Νίκη Ινφαντίνο, νίκη του μπλοκ Πλατινί, νίκη και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η ΕΠΟ ψήφισε τον «insider», όπως αποκαλείται ο Ινφαντίνο, και δεν είναι τυχαίο ότι η UEFA «έθαψε» την υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακού-Βέροιας 3-0. Και γιατί να μην τη θάψει ο «συνομιλητής» του Μαρινάκη Ινφαντίνο όταν η ίδια η συριζαίϊκη Ελλάδα κρατάει ακόμα στο συρτάρι την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Ινφαντίνο έχει έρθει αρκετές φορές στην Ελλάδα, ως επαγγελματικό στέλεχος της UEFA, μάλιστα πριν γίνει πρόεδρος ο Πλατινί. Και πριν εμπλακεί με το ποδόσφαιρο ο Μαρινάκης. Κάθε φορά έφευγε ευχαριστημένος, πάντα είχε... ευχάριστη παρέα στο ξενοδοχείο που φιλοξενούνταν, με τη φροντίδα Έλληνα παράγοντα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο φονιάς του Παναθηναϊκού στο ντέρμπυ με την ΑΕΚ