ΜΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Βγάλανε από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας κάργα στη σκόνη το όνομα Θωμάς Μητρόπουλος. Είναι οι μέρες τέτοιες, που γίνεται ο πανικός για τις εκλογές της ΕΠΟ και μάλλον δεν είναι έκπληξη που κάποιοι θυμήθηκαν τον πρώην σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αν το έχουν λησμονήσει κάποιοι.

Ρε, λένε από το λιμάνι, θέτε να κάνετε εξυγίανση με τον Θωμά Μητρόπουλο. Επειδή, λέει, κυκλοφόρησε μια βρώμα ότι ο αδελφός του Βίκτωρα Μητρόπουλου, που τον έχουν συνδέσει με την περιβόητη Παράγκα, είχε επαφές με Μελισσανίδη, Σαββίδη. Βγήκαν στον αέρα και κάποια δημοσιεύματα, ψιλοκούμπωσε το παραμύθι, ενώ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διέψευσαν ότι ζήτησαν βοήθεια από τον κύριο Θωμά.

Να μη θέλουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να ακούσουν για Θωμά Μητρόπουλο, να μην θέλουν να ταυτιστούν με το συγκεκριμένο πρόσωπο, το καταλαβαίνω. Επειδή ο εν λόγω ήταν φόρα παρτίδα συνεργάτης του Σωκράτη Κόκκαλη. Δικαιολογημένα. Τι δουλειά έχουμε, σου λένε, με άτομο που υπηρέτησε τον Ολυμπιακό. Και μιλάνε για κόκκινη προπαγάνδα, επειδή η «αποκάλυψη» για «συνεργασία» των δύο ΠΑΕ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με τον κύριο Μητρόπουλο, έγινε από οπαδικές ιστοσελίδες του Ολυμπιακού.

Όταν οι γάβροι, κάποιοι γάβροι βλέπουν κάτι πονηρό και ύποπτο επειδή θαρρούν πως τα «βρήκε» με Μελισσανίδη και Σαββίδη ο Θωμάς Μητρόπουλος, αυτό σημαίνει ένα πράμα. Μόνον ένα. Ότι φτύνουν, ότι αρνούνται το λιγώτερο την πρόσφατη Ιστορία του Ολυμπιακού. Ότι καταδικάζουν την όποια σχέση του Μητρόπουλου με τον Ολυμπιακό και με τον πρόεδρο της ομάδας που κατέκτησε τα περισσότερα πρωταθλήματα από καταβολής. Τον Κόκκαλη.

Ερώτημα. Ο Μαρινάκης συμφωνεί που κάποιοι στο όνομα του Ολυμπιακού πουλάνε ηθική ρίχνοντας σκιές σε βάρος του Θωμά Μητρόπουλου, ο οποίος αν έκανε «όνομα», αν έγινε πρωταγωνιστής για μια πενταετία στο χώρο, αυτό οφείλεται επειδή «δούλεψε» και για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Μήπως ο Μαρινάκης που σίγουρα ελέγχει ό,τι αφορά τον Ολυμπιακό, και πολύ καλά κάνει, έδωσε έγκριση να πέσει λάσπη σ' έναν συνεργάτη του Σωκράτη Κόκκαλη.

Διαβάστε ακόμα:

Το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός θα τελειώσει;