ΣΙΚΕ Η ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΟ ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΝΗ ΣΤΑΥΡΟΥ

πηγή: Intime
 

Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους. Φωνάζουν. Κραυγάζουν. Η ΕΠΟ κατέφυγε στο Συμβούλιο Επικρατείας, το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, επειδή ο υφυπουργός αθλητισμού ματαίωσε το κύπελλο Ελλάδος. Γιατί, όμως, ζητάει το δίκαιο της η ομοσπονδία από το Συμβούλιο Επικρατείας, όταν την προστατεύει η FIFA και η UEFA. Ύποπτο αυτό που έκανε η ΕΠΟ.

Μαγαζί είναι η ΕΠΟ και έχει δύο αντικείμενα, την εθνική ομάδα και το κύπελλο Ελλάδος. Αν της πάρεις το ένα, μένει μόνον με το άλλο. Αύριο, δηλαδή, το κράτος πιθανόν να της απαγορεύσει να ενασχολείται και με την εθνική ομάδα. Γιατί, όχι. Από το να μας ξευτυλίζει η εθνική ομάδα διεθνώς, δεν αποκλείεται η αριστερή του κώλου κυβέρνηση να απαγορεύσει τη συμμετοχή της στα προκριματικά του Ευρω και του μουντιάλ.

Επί του θέματος. FIFA και UEFA ζήτησαν από τον Κοντονή να πάρει πίσω την απόφασή του να διακόψει την αγωνιστική διαδικασία του κυπέλλου. Και ο πονηρός δικηγόρος από την Ζάκυνθο είπε στις δύο διεθνείς συνομοσπονδίες: Γιατί μου ζητάτε να αποφασίσω εγώ, ενάντια στον εαυτό μου, όταν τον τελευταίο λόγο έχει το Συμβούλιο Επικρατείας μας στο οποίο ήδη προσέφυγε το μέλος σας, η ΕΠΟ. Τι θέλετε, δηλαδή, να λυθεί ένα πρόβλημα εξωδίκως, όταν η ΕΠΟ, που είναι εναντίον των πολιτικών δικαστηρίων για τις διαφορές στο χώρο του ποδοσφαίρου, προσέφυγε στο ΣτΕ;

Τι θα αποφασίσει στις 29 Μαρτίου το ΣτΕ; Που δεν είναι στημένο. Που δεν επηρεάζεται από την κυβέρνηση. Που είναι εντελώς ανεξάρτητο, όπως άλλωστε όλα τα όργανα της ελληνικής Δικαιοσύνης. Εγώ ξέρω τι θα αποφασίσει. Όχι ακριβώς ξέρω, θέλω να πω ότι προβλέπω την απόφαση του ΣτΕ.

Θα δικαιωθεί η ΕΠΟ! Κι αυτό θέλει η κυβέρνηση!!! Όχι, δηλαδή, ότι το ΣτΕ θα γνωμοδοτήσει σύμφωνα με την επιθυμία του Κοντονή, ο οποίος στη συνέχεια ως υπουργός δημοκρατικής κυβέρνησης θα πάρει πίσω την απόφασή του. Το κύπελλο θα ολοκληρωθεί, όμως ο Κοντονής... δεν θα είναι εκτεθειμένος. Μην πεις ότι... έκανε πίσω. Απεναντίας, θα πεις ότι σέβεται τις αποφάσεις της ανεξάρτητης δικαιοσύνης.

Και πώς θα γίνει, ωρέ Κοντονή, η κάθαρση, όταν το ΣτΕ δεν σ' αφήνει να… πολεμήσεις την εγκληματική οργάνωση και τους χούλιγκαν των γηπέδων;

Διαβάστε ακόμα:

Η ντροπή της αριστεράς ο Κοντονής Σταύρος