ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΥΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

πηγή: Intime
 

Ο πατέρας Ιβάν Σαββίδης είναι πολυάσχολος και μάλλον δεν υπάρχει κάποιος άλλος να μαζέψει αυτό το προσκοπάκι του χουλιγκανισμού, τον γιο του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ, που δεν χάνει ευκαιρία να πουλήσει αποκριάτικο τσαμπουκά στους κωλοαθηναίους. Σα να 'ναι αγοράκι της πρώτης τάξης στο δημοτικό σχολείο, όχι παραπάνω.

Πληροφόρησε το σύμπαν ο υιός Σαββίδης, Γιώργος στο όνομα, ότι «Έχω σήμερα γενέθλια, συμπλήρωσα τα 25 και ακούστε προσεκτικά εσείς εκεί κάτω ότι θα είμαι ο εφιάλτης σας τα επόμενα 25 χρόνια».

Μιλάμε ότι το παιδάκι δεν είναι καλά. Είναι απίθανο να έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. Δεν γίνεται κοτζάμ 25χρονος, μάλιστα και γιος του αφεντικού, να συμπεριφέρεται όπως ένα φρικιό στην εξέδρα, που δεν ξέρεις τι προσωπικά προβλήματα έχει στο σπίτι του, αν τον παρακολουθεί ψυχίατρος, αν παρουσιάζεται κάθε 15 στο οικείο αστυνομικό τμήμα.

Ας δεχθούμε, λέω «ας», ότι τα πράγματα είναι έτσι όπως γυροφέρνουν στο κεφάλι του υιού, δηλαδή ότι πράγματι οι κωλοαθηναίοι, γάβροι και βαζελίνες, μέσα και οι αεκτζήδες, δεν έχουν τίποτα άλλο στη σκέψη παρά μόνον πως θα βλάψουν τον ΠΑΟΚ. Την ομάδα που έχει γίνει το φόβητρο της κωλοαθήνας εδώ και 4 χρόνια με τα λεφτά του μπαμπά.

Ας το δεχθούμε. Αν, λοιπόν, συμφωνήσουμε ότι αυτοί «εκεί κάτω» αισθάνονται σαν εφιάλτη τους τον Γιώργο Σαββίδη, και δεν λέμε ποντιακό ανέκδοτο τώρα, εγώ το υπογράφω. Όχι 25 χρόνια, που απειλεί ο υιός, οι κωλοαθηναίοι παρακαλάνε να τους κάνει τη χάρη να μείνει 50 χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί ο Μαρινάκης άφησε καλογερίστικη γενειάδα