ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ - ΡΕΑΛ

 

Απόψε παίζουν Ρεάλ και Μπαρτσελώνα κι αυτό δεν χάνεται με τίποτα. Αλλοίμονο και ο κινηματογραφόφιλος να μη δει ταινία που βραβεύτηκε με δέκα Όσκαρ. Όπως δεν θα χάσει την παράσταση ο θεατρόφιλος όταν στη σκηνή θα παίζουν δύο θηρία ηθοποιοί.

Έτσι και ο ποδοσφαιρόφιλος. Ο φίλος του ποδοσφαίρου. Όχι ο οπαδός της Ρεάλ και της Μπαρτσελώνα. Υπάρχουν και τέτοιοι, καλώς να υπάρχουν, όμως μιλάμε ότι ένα τέτοιο ντέρμπυ αποτελεί το απόλυτο ποδοσφαιρικό show. Προσφορά ποδοσφαιροθεραπείας.

Είναι αδύνατον να πάει ο άλλος σε συναυλία ροκ μουσικής και στις 2-3 ώρες της να σκέπτεται κάτι άλλο. Να βρεθεί ο φίλος του μπαλέτου σε ρεσιτάλ χορού και όσο παρακολουθεί να θυμάται τις υποχρεώσεις του στην... εφορία ή, το γιατί ψυχράνθηκε με την γυναίκα του.

Ρεάλ-Μπαρτσελώνα θα δούμε και θα παραδοθούμε στη χαλάρωση, μακρυά από κάθε έγνοια της καθημερινότητας. Και λόγω του πρόσφατου θανάτου του μεγάλου Γιόχαν Κρόυφ, με τις αναμενόμενες στιγμές μνήμης στο γήπεδο για τον ιπτάμενο Ολλανδό, θα εισπράξουμε συγκίνηση... Ναι, σαν άνθρωποι, σα γήινα πλάσματα, έχουμε ανάγκη και να συγκινηθούμε με τον Κρόυφ, όπως και να ενθουσιασθούμε με το παιχνίδι των δύο ισπανικών ομάδων.

Διαβάστε ακόμα:

Τα παίζει ανεύθυνος στο Grexit ο Κοντονής