ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΒΙΟΛΙΤΖΗΔΕΣ

 

Για ποιο πρωτάθλημα γίνεται ο χαμός όταν η βαθμολογία, μία αγωνιστική πριν το τέλος, τα λέει όλα. Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός έχει διαφορά 25 πόντους από την δεύτερη ΑΕΚ. Κανονικά εδώ τελειώνει η κουβέντα. Λάθος! Εδώ αρχίζει η κουβέντα.

Φταίει ο Γκιρτζίκης που ο Ολυμπιακός ξαναπαίρνει το πρωτάθλημα χωρίς αντίπαλο. Με τον Παναθηναϊκό 30(!) βαθμούς πίσω. Και τον ΠΑΟΚ 35 βαθμούς πίσω.

Αυτός ο καταραμένος πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ο μεγάλος ένοχος που ο Παναθηναϊκός είχε πάλι τα χάλια του στην Τρίπολη και γλύτωσε την ήττα από τον Αστέρα. Μαύρα χάλια και ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον κολοσσό Λεβαδειακό.

Ποιό πρωτάθλημα όταν πέραν από την βαθμολογική διαφορά που χωρίζει τις ομάδες, πέραν από την έλλειψη ανταγωνιστικότητας, μαύρη είναι και η αγωνιστική εικόνα όλων των ομάδων, μέσα και ο Ολυμπιακός, κι αυτός δεν βλέπεται.

Φοβερό αυτό που συμβαίνει. Όλοι οι «αδικημένοι» τα ‘χουν με ένα ανύπαρκτο πρόσωπο, λέω για τον κύριο Γκιρτζίκη. Για όνομα! Από τον υπουργό μέχρι τους πανίσχυρους μεγαλομετόχους και βαρβάτους δημοσιογράφους περιμένουν να… παραιτηθεί ο κύριος τίποτας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, για να θριαμβεύσει η… κάθαρση.

Όποιος δεν συμφωνεί μ’ αυτήν την ευλογημένη από τον αριστερό Σύριζα πολιτική εκτίμηση είναι τσιράκι της εγκληματικής οργάνωσης. Ένα λαμόγιο του κατεστημένου. Υπονομεύει την κυβέρνηση η οποία θέλει να εφαρμόσει το πρόγραμμά της αλλά την εμποδίζει ο, για να μη ξεχνιόμαστε, εκλεγμένος Γκιρτζίκης. Ο απόλυτος αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης. Ο ορισμός του σκοταδισμού.

Διαβάστε ακόμα:

Αρειανοί έκαψαν το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου