ΤΑ ΝΤΕΣΟΥ ΣΤΟ ΑΒΑΒΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

 

Να στο πω αμέσως, πριν περάσουμε στο παρασύνθημα. Τόσο ο Μελισσανίδης, όσο και ο Μαρινάκης δεν είχαν κανένα πρόβλημα να βρισκόντουσαν together στην κρυφή συνάντησή τους με τον «εκπρόσωπο» του Τσίπρα στου Μαξίμου. Έχουν τις διαφορές τους που έχουν, αλλά ούτε καν θα έθεταν θέμα να μην κάτσουν στο ίδιο τραπέζι τα αφεντικά του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

Ούτε, άλλωστε, είχαν πρόβλημα όταν τους κάλεσε στο γραφείο του ο Κοντονής Σταύρος. Δεν είπε ο ένας «Αν είναι ο Μαρινάκης, δεν έρχομαι...». Ούτε ο άλλος είπε «Αν είναι ο Μελισσανίδης, εμένα ξεχάστε με…».

Το Μαξίμου που πολιτικά και κυβερνητικά εδώ και 14 μήνες δρα κατά 80% συνωμοτικά, απέφυγε να καλέσει σ' ένα meeting και τους δύο μεγαλοεπιχειρηματίες, για να μη χαλάσει αυτό που ήθελε να τους περάσει. Με τη σκέψη ότι Μαρινάκης και Μελισσανίδης είναι «σκοτωμένοι», άρα ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος θα έπαιζαν με ανοικτά χαρτιά με τον άνθρωπο του Τσίπρα.

Πιο συγκεκριμένα: Μπροστά στον Μελισσανίδη ο Μαρινάκης δεν θα δεχόταν με τίποτα στην περίπτωση που του καταλόγιζαν ευθύνη στο ποδόσφαιρο για εκείνο και το άλλο. Ούτε επίσης ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού δεν θα ήταν «συνεργάσιμος» με την κυβέρνηση, υποχωρώντας στο άλφα και το βήτα θέμα, με την παρουσία του Μελισσανίδη.

Αυτή η κυβέρνηση της διαφάνειας και της εφαρμογής των νόμων, όπως έκανε και στο θέμα της αδειοδότησης των καναλιών, προχώρησε σ' ένα ακόμα μυστικό ραντεβού, αυτή τη φορά με τους δύο μεγιστάνες των θαλασσών. Μοναδικός σκοπός πως θα βγει ο Σύριζα από τη δύσκολη θέση εν όψει της απειλής grexit. Πιο συγκεκριμένα, πως θα δικαιολογηθούν στον κόσμο στην περίπτωση που σκάσει το grexit. Σε ποιον να ρίξουν τις ευθύνες..., κι αυτός έχει βρεθεί, είναι ο άνευ οπαδών και ανύπαρκτος μεγέθους Γκιρτζίκης.

Διαβάστε ακόμα:

Κοροϊδεύουν τον κόσμο οι στημένοι βιολιτζήδες