ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Η, ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ;

πηγή: Intime
 

Το κατιναριό συνεχίζεται κανονικά. Με Κοντονή Σταύρο έχουν σπάσει τα κονταίρ. Στο ποδόσφαιρο παίζεται πρωτάθλημα μέχρι Β' εθνική, άντε και γάμα, την ερασιτεχνική. Ο υφυπουργός του σύριζα την έχει πάει τη δουλειά, προς το παρόν, μέχρι την 14η κατηγορία. Τόσο χαμηλά.

Ο κύριος Καραπαπάς, τεράστια μαγκιά το παλληκάρι που κυκλοφορεί με τέτοιο όνομα, υπάλληλος του Μαρινάκη, ξανακτύπησε. Όχι και να μένει απαθής στα σκάνδαλα σε βάρος του Ολυμπιακού. Ο έτσι, λοιπόν, Καραπαπάς κατηγόρησε τον Κοντονή Σταύρο ότι συναντήθηκε με τον Μελισσανίδη.

Φοβερά πράγματα. Παπαριά ο Καραπαπάς, καραπαπαπαριά ο Κοντονής.

Παπαριά ο Καραπαπάς διότι δεν είναι κακό να τα είπαν υφυπουργός και αφεντικό της ΑΕΚ. Καραπαπαριά ο Κοντονής Σταύρος διότι ''συμφωνεί'' με τον Καραπαπά ότι πράγματι είναι... παρεκτροπή να συναντηθεί με τον Μελισσανίδη.

Θυμίζω ότι ο υφυπουργός είχε καλέσει στο γραφείο του τόσο τον Μελισσανίδη, όσο μαζύ και το αφεντικό του Ολυμπιακού. Άρα, δεν μπορεί να... ελέγχεται πολιτικά, κυβερνητικά ένας δημόσιος λειτουργός αν τα είπε στο τηλέφωνο, αν βρέθηκε στο γραφείο του με πρόεδρο ΠΑΕ.

Ο Κοντονής, όμως, αντί να βάλει στη θέση του τον Καραπαπά, δηλαδή τον... συνάδελφό του στην παπαρολογία, αντέδρασε λες και ο ίδιος ήταν... ένοχος αν πράγματι συναντήθηκε με τον Μελισσανίδη. «Πρόκειται για αθλιότητες, για γκαιμπελισμοί αυτά ότι συναντήθηκα με τον Μελισσανίδη» αναφέρει στην παπαριά του ο υφυπουργός.

Μελαγχολικό. Να πληρώνεις έναν υπουργό ο οποίος παράγει έργο κυβερνητικό με παπαριές.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτή την ΕΠΟ θα τρώτε στη μάπα!