ΜΕ ΚΟΝΤΟΝΗ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ!

πηγή: Intime
 

Οι Ολυμπιακοί τα έχουν με τον... Κοντονή Σταύρο. Με τη μία να σου πω τη γνώμη μου. Γραφικότης. Έχει, βέβαια, την εξήγησή του το έργο. Το ότι και ο επίσημος, που λέμε, Ολυμπιακός και οι φιλικές εφημερίδες τα χώνουν στον συριζαίο υφυπουργό. Ότι πολεμάει τον Ολυμπιακό. Ότι δεν τον αφήνει να πάρει το κύπελλο.

Μέχρι που ο κυρ-Σάββας είπε τη μεγάλη κουβέντα. Ότι όλα γίνονται για να παίξει ο... Μάνταλος με την ΑΕΚ. Ότι καθυστερούνε τον τελικό κυπέλλου μέχρι να επανέλθει μετά τον τραυματισμό του ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ.

Να σοβαρευθούμε. Μην παρασυρθούμε από τις γκρίνιες των επώνυμων Ολυμπιακών, που βέβαια στόχο έχουν να ξαναβρεί την...ισορροπία του ο ψυχολογικός κόσμος του γάβρου. Το πράμα έχει παραγίνει με τον Ολυμπιακό από την εποχή του Κόκκαλη. Η ομάδα της κλάψας και της διαμαρτυρίας έχει μετατραπεί σε... καθεστωτική.

Ο γάβρος μεγάλωσε κόντρα στο κατεστημένο. Ότι τον κυνηγούσε το κράτος, το παρασκήνιο. Ότι ήταν αδικημένος, και με τον Κόκκαλη, στη συνέχεια και με τον Μαρινάκη, όλα ήρθαν τούμπα. Ο Ολυμπιακός είναι μόνιμα πρωταθλητής. Με συνέπεια να αλλοτριωθεί ο... ψυχισμός του γάβρου. Από επαναστάτης, από αντιστασιακός έγινε εξουσία. Νικητής. Χωρίς αντίπαλο, μάλιστα.

Οι ανοησίες, λοιπόν, του Κοντονή Σταύρου, που δήθεν κάνει πόλεμο στη βία είναι μια ευκαιρία του γεννημένου αντάρτη Ολυμπιακού να ισχυρίζεται ότι τον πολεμάει το κράτος. Ο εκπρόσωπος του κράτους.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός σήμερα δεν φοβάται κανέναν. Να, όμως, που η ψυχή του γάβρου έχει ανάγκη να επανέλθει στα ίσα της. Ότι οι αντίπαλοι του παίζουν βρώμικο παιχνίδι, σε συμμαχία με την κυβέρνηση. Φαιδρότης.

Διαβάστε ακόμα:

Τελικός κυπέλλου με πρόσφυγες και λαθρομετανάστες