Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

πηγή: Intime
 

Ψάχνω να βρω σε ποιον να δώσουμε συγχαρητήρια που τελικά θα γίνει ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος. Εθνική επιτυχία! Να βρεθεί, επιτέλους, ημερομηνία του αγώνα, να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες, ακόμα η ΕΠΟ, η σούπερ ληγκ και, βέβαια, ο cowboy με το κουτσαβάκικο σομπρέρο προς τα αριστερά που παίζει σε έργο σπαγγέτι με κανελόνια, ραβιόλια και λαζάνια. Ένας και μοναδικός είναι ο υφυπουργός αθλητισμού, αυτός που καταφέρνει να σβήσει την φωτιά όταν βρέχει καλαπόδια.

Γελάνε στην Ευρώπη με τον νέο ρεσιτάλ ξευτύλας από Ελλάδα μερηά. Το επεισόδιο ξεκίνησε με την υπουργική απόφαση που έμοιαζε με σουλτανικό φιρμάνι και μπόλικη γκεσταμπίτικη σάλτσα. Έτσι τον θέλω τον τελικό, είπε ο δικός σου, σκέτος μπόγιας, όμως ελιτίστας, αγώνα χωρίς κόσμο. Εύκολο αυτό. Μόνο με μαθητές. Δύσκολο αυτό. Γιατί;

Ποιος θα κουβαλήσει τους μαθητές στο ΟΑΚΑ; Είναι μια επιχείρηση αυτή και απαιτεί οργάνωση. Ο καθένας μπορεί να το παίζει με το στόμα ωτ κουτύρ ποδοσφαιρόφιλος. Άλλο να υλοποιεί κάποιος τις αποφάσεις του. Αυτό θέλει δουλειά.

Αύριο Τρίτη τελικός με την παρουσία 472 ατόμων. Είσαι το μαντολάτο αν το παίζεις περήφανος για την πολιτική παρέμβασή σου. Μοιάζεις με νεογέννητη πάπια που κολυμπά ενθουσιασμένη σε χαβούζα.

Παγκόσμιος διασυρμός στην Ελλάδα είναι τελικός κυπέλλου που θα γίνει, αφού ξεκατινιάστηκαν άπαντες, με άδειες εξέδρες. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη προσβολή στο ποδόσφαιρο που διαπράττει η Ελλάδα. Και Ελλάδα δεν είναι μόνο ο Κοντονής, είναι και αυτοί που τον ψηφίζουν, κι αυτόν και τον Γκιρτζίκη. Ψηφισμένος, εκλεγμένος και ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Τελικός σε γήπεδο γυμνό είναι, ακόμα, η απόλυτη επιβεβαίωση ότι, με κάθε κυβέρνηση, συνεχίζεται η επιδημική συμπεριφορά χολέρας της ελληνικής κοινωνίας.

Διαβάστε ακόμα:

Ιδιο σώβρακο φοράνε Γκιρτζίκης και Κοντονής